Eladó Lakás, Orosháza

company_logo

14 900 000

Ft

310 417 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
48 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Havi közösköltség:
16500  Ft/hó

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Orosháza városközpontjában, csendes utcában két szobás, részben felújított 48 m2-es panellakás csak az OTP Ingatlanpont kínálatában eladó!!!

A lakás előnyei közé tartozik, hogy két külön bejáratú szobával rendelkezik, amelyek alkalmasak lehetnek hálószobának, nappalinak, vagy dolgozószobának is. A konyha és az étkező egy légtérben helyezkedik el. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. A lakás fűtése hőmennyiség mérővel rendelkező távfűtéssel megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ablakok vízvető párkányának szigetelése elöregedett, ennek javítása már az új tulajdonos feladata lesz. Ez a munka szaktudást nem igényel, és minimális befektetéssel jár.

Az épület elhelyezkedése kiváló, hiszen a városközpont, üzletek, cukrászdák, iskola, óvoda, buszmegálló, könnyen elérhető gyalogosan, de a vasútállomás sincs túl messze.

A lakás ideális választás lehet fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak, vagy befektetőknek, akik saját ízlésükre alakíthatják, vagy bérbe adhatják az ingatlant.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!

Referencia szám: M270564

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146479051

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn