Eladó Ház, Gyula 42.000.000 Ft

company_logo

42 000 000

Ft

407 767 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
103 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Eladásra kínálunk Gyula Kisrománváros városrészen egy 1990-ben épült beton alapú, tégla falazatú, 103 m2 alapterületű padlástér beépítésű, 3 szoba + nappalis kitűnő elhelyezkedésű családi házat.
Az ingatlan különösen csendes-nyugodt utcában helyezkedik el a természet közvetlen közelében, 100 méter távolságra az Élővíz-csatorna partjától.
Az ház kitűnő térszervezésű, napfényben úszó belső terekkel, 19 m2 terasszal és 100 m2 udvarral rendelkezik. Az otthon melegéről gáz-cirkó fűtés (padlófűtés) és egy hangulatos kandalló gondoskodik. Az ingatlan hűtését légkondicionáló berendezés biztosítja. A ház központi része egy 39 m2 alapterületű nappali illetve étkező, amely a csendes udvarra néz. Az ingatlan különleges hangulatát a nyugodt elhelyezkedésén kívül, az Élővíz-csatorna közelsége teszi különlegessé.
Az ingatlanhoz tartozik egy 14 m2 alapterületű tégla falazatú garázs és egy udvari tároló (garázs) is. A ház összközműves, társasházként nyilvántartott (garázs falazata közös a szomszéd ház garázsával), összközműves, tehermentes. Nagyobb bevásárlóközpontok (Tesco, Interspar, Jysk) gyalogos távolságon belül elérhetőek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128772013

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás