Eladó Ház, Békéscsaba 98.000.000 Ft

company_logo

98 000 000

Ft

816 667 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Belvároshoz közel

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
120 m²

Leírás

Eladóvá vált Békéscsabán a Dobozi út környékén családi házas csendes környéken egy 120m2-es, szigetelt, tégla falazatú, padlófűtéses,3 szobás+amerikai konyhás- nappalis, modern, két generációs családi ház 1050 m2-es telekkel. Csok Plusz igényelhető!
Irányár: 98 Mft
Tel:

Szeretne Békéscsaba egyik csendes környékén élni? Ahol mindig van élet, de ha ki szeretnéd zárni a nyüzsgést azt is megteheted, akkor ez a ház a Te igényeidnek van kialakítva. Békéscsabán nagyon jó környéken található ez a fantasztikus,modern, két generációs önálló családi ház. Ebbe a házba belépve azonnal magával ragad a friss, letisztult stílus, az elegáns,bútorok és az ötletes elrendezés. Ennek az ingatlannak minden négyzetméteréből árad az igényesség. A ház 2004-ben épült beton alapra tégla falazattal. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van. A házat modern stílusban építették fel így tágas terek jellemzik Egy légterű amerika konyhás nappali került kialakításra. A ház remek fekvéssel rendelkezik, ezért napközben mindig világos van a házba beáramló napfénynek köszönhetően. Családoknak, pároknak és azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nyugalmat de mégis a belvároshoz közel szeretnének élni. Nagycsaládosoknak , de akár több generáció együttéléséhez is kitűnő választás lehet a nagyméretű helyiségeknek és a külön álló lakrésznek köszönhetően.

A ház 1050 m2 területű telken helyezkedik el. A házhoz tartozik egy külön álló lakrész. A külön álló lakrészben található egy nappali+konyha amely 26m2, és egy fürdőszoba amely 4 m2. A házba egy elektromos kapun keresztül jutunk be. A ház riasztórendszerrel lett ellátva. Udvara szép és rendezett, térkővel kirakva. A ház falazata tégla. A ház alapterülete 120 m2. Így nagyobb család együttélésére is alkalmas. Belépve a házba egyből egy előszobába jutunk. Tovább haladva elérünk a amerikai stílusú konyhában, ami össze van nyítva a nappalival. A nappaliból nyílik egyből egy hálószoba egy wc, egy sarokkádas fürdőszoba tusolóval. Innen tovább haladva található még egy hálószoba, és egy fél szoba, amely most gardrób szobaként funkciónál.
A ház melegét egy kombi gázkazán biztosítsa. A ház padlófűtéssel rendelkezik a hálószobákat kivéve, ott radiátorok lettek felszerelve. A külső-belső nyílászárók mindenhol fából készültek az ablakok hőszigeteltek. A hálószobákban laminált parketta található. A ház többi helyiségében pedig minőségi burkolót tettek le. A nappaliba beszerelésre került egy hütő-fütő klíma.
A ház adottságai a gyerekeknek remek lehetőség arra, hogy minél több időt töltsenek el a szabadban. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, kertészkedni, grill partit rendezhetnek a családnak, barátoknak, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megfelelő a ház mérete. Az udvaron található fúrt kút. Az ingatlanban található ipari áram.
A ház a város csendes, családi házas részen található, a belváros közelében. Az egész utcában rendezett házakat és azok egymásra figyelmes lakóit találjuk. A Dobozi úton helyi és helyközi járatos buszok közlekednek.
Buszmegálló, Bolt, Iskola, 5 perc alatt megközelíthető.

Hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a csodás háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! A ház csok pluszra alkalmas!!!!

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csok ügyintézés, Ügyvédi háttér.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148508818

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn