Eladó Ház, Békéscsaba 74.900.000 Ft

company_logo

74 900 000

Ft

506 081 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal
Méret:
148 m²

Leírás

Eladó Békéscsabától pár km-re Fényesen egy nyugodt, csendes szinte forgalommentes mellékutcában egy befejezést igénylő, de majdnem kész külön álló 148,5m2-es önálló kertes családi ház 4088m2-es telekkel, garázzsal és melléképületekkel. Tehermentes! Azonnal birtokba vehető.
Irányár: 74,9Mft
Tel:

Különleges Vételi lehetőség Fényesen! Eladóvá vált egy 4088 nm-es telken elhelyezkedő, nettó 148,50 nm beépített alapterületű, földszintes ház, amely már egy 80%-ban elkészült. Az ingatlanhoz tartozó gépkocsi tároló alapterülete: 50m2. Melléképületek alapterülete: 209,6m2. Beépített alapterület összesen: 408,20 m2. A teherhordó falak 38 cm-es Porotherm falazóblokk téglából épültek a válaszfalak pedig 10 cm-es téglából. A lábazat vasalt beton( C12-16 KK.)A födémek vasbeton födémgerendák és födémelemek felhasználásával készültek. A tetőszerkezet deszkázata gyalult és nútolt kivitelben készült. A tető héjazata sajtolt cserép. A külső nyilászárók a terv szerint egyedi méretűek, hőszigetelt üvegezéssel és díszosztással készültek. A konyhában és a fürdőszobában, valamint a wc-ben 2,1 m magasságig kerámia lap falburkolat készült és csúszásmentes padlóburkoló került lerakásra.A szobákban pedig minőségi parketta található. Összesen 3 hálószoba, egy teljesen egyedi-nappali+amerikai konyha, 1 fürdőszoba, 1 wc, 1 előszoba, 1, kamra, 1 kazánhely, helyiségek lettek kialakítva az alaprajzon látható formában. A nappaliban még található egy nagyon szép beépített csempekályha. A kert hátsó része felé néző terasz mérete 6,63 nm.
Kiépített helye van a padlófűtésnek. A házban mindenhol padlófűtés került kialakításra. FONTOS: Kizárólag az épület külső falai főfalak, minden további pedig válaszfal, így könnyedén variálható, akár teljesen más elosztást is ki lehet alakítani.
Befejezendő munkálatok: Kisebb befejező munkálatok.
A telek 10%-ban beépíthető, így akár további épület,elhelyezhető a nagyméretű telken.
Fejezze be saját ízlése szerint, most komoly árengedménnyel megvásárolható.
A közelben buszmegálló, benzinkút, bolt. Békéscsaba 10 perc autóval!

Amennyiben új házat, nagy telket és nagy lehetőséget keres a környéken, kérem jöjjön el és tekintse meg élőben is! A ház adottságai a gyerekeknek remek lehetőség arra, hogy minél több időt töltsenek el a szabadban. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, kertészkedni, grill partit rendezhetnek a családnak, barátoknak, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megfelelő a ház mérete. A kertben találhatóak termő gyümölcsfák. Az udvaron található fúrt kút.
Hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a csodás háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! A ház csokra alkalmas!!!!
Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csok ügyintézés, Ügyvédi háttér.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148300568

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn