Eladó Ház, Békéscsaba 67.900.000 Ft

company_logo

67 900 000

Ft

543 200 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 13:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
125 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Árcsökkenés!!!Békéscsabán a korház közelében a 6.kerületben eladó egy 4 szoba+ nappalis, felújított, napelemes,125m2-es, légkondicionált, tetőteres, családi ház garázzsal és melléképületekkel. Tehermentes. Azonnal költözhető!
Irányár: 67,9Mft
Tel:


A ház főbb paraméterei:
A ház energia kiszolgálását egy NAPELEM rendszer szolgáltatja. Fűtési rendszerét tekintve 2 típussal rendelkezik, vagy gázkazános fűtést választ vagy pedig a NAPELEM RENDSZERREL támogatott villany fűtést (gazdaságos). Az ingatlanban 2 DB LÉGKONDICIONÁLÓ gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A felújítás során megtörtént a tetőszigetelés, (20 cm-es közetgyapot szigetelés került lerakásra) korszerű szigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnnyel ellátottak. Az igényesen kialakított fürdőszobában egy fürdőkád kapott helyett, ami fürdési szokásokat tekintve mindenki számára tökéletes választás. A gyönyörűen és átgondoltan kialakított telekre egy kapun keresztül jutunk be, melynek egy része térkővel burkolt.
A ház 1975-ben épült. Falazata tégla. Telek terület 938 m2. Tágas nagyszerű elrendezésű, udvarra néző napfényes nappalival. A házba belépve egyből egy előszobába érkezünk. Az előszobából egy nagy tágas terű nappaliba jutunk. A konyhában nagyon szép beépített konyhabútor található. A konyha gépíesített. A konyhai gépek és a konyhabútor a vételár részét képezik. A konyhából nyílik még egy kis kamra is. A nappali nagy ablakai miatt a helyiségek mindig nagyon világosak napfényben  fürdenek. Itt kényelmesen lehet tartani baráti összejöveteleket vagy családi rendezvényeket. Az előszobából nyílik még a földszinten egy wc és egy hálószoba. Az emeleten található a 3 db hálószoba, 1 db wc, közlekedő. Az emeleti szobák is nagyon tágasak és napfényesek DK-i tájolásúak. Az emeleti szobákban laminált parketta található a földszinti szobában és a nappaliban pedig parketta került lerakásra. A ház fekvése miatt világos, csendes és kellemes hangulatú. A házhoz tartozó melléképület 84 m2. Folyamatosan karbantartották a házat, felszerelték kényelmi és gazdaságos eszközökkel - napelem, klíma, riasztórendszer. Így most azonnal beköltözhet egy energiatakarékos, jó állapotú, jó térelrendezésű házba.

A környék:
- Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés teszi vonzóvá a környéket az itt élők számára.
Óvoda, iskola, buszmegálló, boltok, Aldi, Korház, Csaba Gyöngye találhatóak a közelben.


Ha egy csendes, nyugodt ,de belváros közeli környéken szeretne házat vásárolni, befektetne, vállalkozásához keres megfelelő ingatlant, kiváló lehetőség!


Az ingatlan kitűnő választás lehet akár még család alapítás előtt álló fiatal pároknak, idősebbeknek, valamint családosoknak a megfelelő szobaszám és a tágas terek végett. Szeretnék Önnek teljes körű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért, illetve ha meg szeretné tekinteni az ingatlant keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn


Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.
Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!

Ha nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, banki ügyintézőink 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141538728

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn