Eladó Ház, Békéscsaba 52.500.000 Ft

company_logo

52 500 000

Ft

495 283 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 6., 13:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
106 m²

Leírás

Eladóvá vált Békéscsabától 5 km-re Fényesen egy teljes körűen felújított, 106 m2-es, 3 szobás+étkezős, modern, szigetelt, klímás, önálló családi ház 2144m2-es telekkel dupla garázzsal és melléképületekkel.
Irányár: 52,5 Mft
Tel:


Szeretne Fényes egyik csendes utcájában élni? Akkor ezt a családi házat önnek ajánlom. Fényesen nagyon jó környéken található ez a fantasztikus, családias hangulatú, önálló családi ház. Fényes Békéscsabától egy 5-km-re található. Ebbe a házba belépve azonnal magával ragad a családias, letisztult stílus, és az ötletes elrendezés. Ennek az ingatlannak minden négyzetméteréből árad a családias hangulat.
A házat modern stílusban újították fel így tágas terek jellemzik. A ház remek fekvéssel rendelkezik, ezért napközben mindig világos van a házba beáramló napfénynek köszönhetően. Családoknak, pároknak és azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nyugalmat. Nagycsaládosoknak , de akár több generáció együttéléséhez is kitűnő választás lehet a nagyméretű helyiségeknek köszönhetően.

A ház 2144 m2 területű telken helyezkedik el. A házba egy elektromos kapun jutunk be. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően két bejárata van az ingatlannak. Udvara szép és rendezett. A ház a 70-es években épült tégla alapra vegyes falazattal. Egy pár éve a kapútól a kinti teraszig újra lett építve téglából és kapott ez a rész egy új beton lábazatot is. A házon 5 cm-es külső hőszigetelés található. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van.
A ház lakóterülte 106 m2. Egy 32 m2-es kinti terasz is tartozik hozzá és egy 24 m2-es fedett kocsibeálló. Így nagyobb család együttélésére is alkalmas. Külön még tartozik tároló is és dupla garázs is a házhoz. Teljes körűen fel lett újjítva a ház. 2 éve a felújítás során a teljes villany, víz és fűtési rendszer ki lett cserélve, ezáltal a rezsi nagyon kedvezővé vált. A ház melegét gáz-cirkó fűtés biztosítsa radiátoros hőleadókkal. A kültéri ablakok újjak és fából készültek. 2 rétegű üvegezéssel, szúnyoghálóval felszereltek. A beltéri ajtók is ki lettek cserélve. Ekkor történt még meg a térkövezés és a terasz átalakítása. A fürdőszobát 6 éve újjították fel a legmodernebb kialakítással. Épített tusoló került kialakításra és dízájnos burkoló került lerekásra.
A hálószobákban laminált parketta, a többi helyiségben pedig minőségi járólap található.
A konyhát is 6 éve újjították fel. A konyhában minőségi, modern, dízájnos, konyha bútor került beszerelésre beépített gépekkel, ami a vételár részét képezi. (páraelszívó, elektromos főzőlap,mosogatógép, villanysütő). A házban kialakításra került egy riasztó rendszer. 2 db klíma egy 5 KW-os és egy 3,5KW-os került felszerelésre. A házhoz hozzáépítésre került még egy könnyűszerkezetes kamra is. A ház adottságai a gyerekeknek remek lehetőség arra, hogy minél több időt töltsenek el a szabadban. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, kertészkedni, grill partit rendezhetnek a családnak, barátoknak, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megfelelő a ház mérete. A kertben találhatóak termő gyümölcsfák. Pl, sárgabarack,őszibarack stb.. Az udvaron található fúrt kút.
A ház csendes, családi házas részen található. Az egész utcában rendezett házakat és azok egymásra figyelmes lakóit találjuk.
Buszmegálló és benzinkút 5 perc alatt megközelíthető. Bolt, Iskola, Óvoda, 10 perc alatt elérhető autóval.

Hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a csodás háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! A ház csokk pluszra alkalmas!!!! Babaváró hitel ügyintézését is díjmentesen vállaljuk!

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hit

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148226534

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn