Eladó Ház, Békéscsaba 52.500.000 Ft

company_logo

52 500 000

Ft

525 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 6., 08:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Méret:
100 m²

Leírás

Eladóvá vált Békéscsabán az 5.kerületben Jaminában egy teljes körűen felújított, 100m2-es, 2 szobás+amerikai konyhás- nappalis, modern, felújított, családi ház 726 m2-es telekkel. Azonnal költözhető! Tehermentes!
Irányár: 52,5 Mft
Tel:

Békéscsabán Jaminában forgalomtól mentes csendes utcában található ez a fantasztikus,modern, teljes körűen felújított, önálló családi ház. A ház 2024-ben lett teljesen felújítva. A házat modern stílusban újították fel így tágas terek jellemzik. Egy légterű amerika konyhás nappali került kialakításra. A ház remek fekvéssel rendelkezik, ezért napközben mindig világos van a házba beáramló napfénynek köszönhetően. Családoknak, pároknak és azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nyugalmat.

A ház 726 m2 területű telken helyezkedik el. Udvara szép és rendezett. A házba egy elektromos kapun keresztül jutunk be. A ház tégla alapra épült. A falazat 80% tégla és 20% vályog. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van.
A ház alapterülete 100 m2. Egy 40 m2-es terasz is tartozik hozzá. Így nagyobb család együttélésére is alkalmas. Külön még tartozik tároló is a házhoz. 2024-ben teljes körűen fel lett újjítva a ház. A felújítás során új csatorna és széldeszka került felszerelésre, és megtörtént a ház vizszigetelése is. A ház 10 cm-es külső hőszigetelést kapott és nagyon szép lett a nemesvakolat színe is. A nemesvakolat színe nagyon összhangban van a kerítés színével.
A teljes villany, víz és fűtési rendszer ki lett cserélve, ezáltal a rezsi nagyon kedvezővé vált. A műanyag új kültéri ablakok 3 rétegű üvegezéssel felszereltek. A bejárati és beltéri ajtók is ki lettek cserélve. A ház melegét gáz-cirkó fűtés biztosítsa lapradiátoros hőleadókkal.
A fürdőszobába fürdőkád és tusoló is kiépítésre került. Nagyon szép dízájnos burkoló került lerakásra. A wc külön mellékhelyégben található. A hálószobákban laminált parketta, a többi helyiségben pedig minőségi járólap található.
A nappaliból nyílik a 40 m2-es terasz, ahol összeülhet a család egy családi rendezvény megtartására. A nappaliba beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma.
A házban kialakításra került kamera rendszer. A ház adottságai a gyerekeknek remek lehetőség arra, hogy minél több időt töltsenek el a szabadban. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, kertészkedni, grill partit rendezhetnek a családnak, barátoknak, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megfelelő a ház mérete. A Belváros kb. 10 perc alatt megközelíthető autóval. A ház közelében található Buszmegálló, bolt, orvosi rendelő, étterem. Tesco.
Hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a csodás és modern háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! A ház csokk pluszra alkalmas!!!!Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk díjmentesen!

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csok ügyintézés, Ügyvédi háttér.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147952187

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn