Eladó Ház, Békéscsaba 44.400.000 Ft

company_logo

44 400 000

Ft

246 667 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Belvároshoz közel

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 14:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Békéscsabán, a Belváros közelében a Trefort utcában kertvárosi környezetben eladóvá vált egy kellemes, családias hangulatú,
180m2-es, 3 szobás+2 nappalis, tégla falazatú, alacsony rezsivel fenntartható sorház garázzsal, kis kerttel. Azonnal költözhető. Tehermentes!
Irányár: 44,4 MFt
Tel:

Az ingatlan kiváló választás lehet családosoknak, fiataloknak, akik a
család bővítését tervezik a jövőben. Alkalmas több generációs családmodellt előnyben részesítők, nagycsaládosok, vagy bárki számára, aki a kényelmes, nyugodt életet helyezik előtérbe.

Főbb paraméterek:
A ház az 1970-es években épült tégla falazattal, sorházi elrendezéssel.
Az utcafront felől térkővel kirakott előkert és bejáró került kialakításra. Az utcafront felől található a garázs. 6 éve felújításra került a tetőszerkezet. A ház hasznos alapterülete 180 m2. Az otthon melegét és a melegvízet gázkazán biztosítja.
Az igényes kialakítású és felszereltségű házba egy előszobán át jutunk
be, ahol a mennyezetig beépített szekrény biztosítja a kedvező méretű tárolási felületet.
Az egész ingatlanra jellemzőek a tágas terek. Délnyugati tájolása miatt folyamatos természetes megvilágítást élvez az ingatlan.
A méretei igazán impozánsak, hiszen egy 20 fős családi rendezvény is kényelmesen megtartható itt. Az előszoba és a garázs ajtóval összekötött.
Az előszobából fa szerkezetű fa korláttal ellátott lépcsőn keresztül jutunk fel az első szintre, ahol nyílik balra 1 wc, majd ha tovább haladunk egyenesen egy nagy tágas nappaliba érkezünk, mely rendkívül világos a nagy fa ablakoknak köszönhetően. A nappaliból tudunk kijutni a kertbe egy nagy méretű teraszon keresztül. A terasz fagyálló kerámia lapokkal burkolt. A hatalmas nappali tökéletes családi, baráti rendezvények kialakítására. Az udvar szépen gondozott, ideális játszótere lehet a gyerekeknek.
Az első szintet elhagyva fa szerkezetű fa korláttal ellátott lépcsőn keresztül jutunk fel a második szintre, ahol megtaláljuk a konyhát egy étkezőt egy kádas fürdőszobát wc-vel és két hálószobát. Az étkezőből nyílik egy kis erkély, ami az utcafrontra néz. Ezen a szinten még az egyik hálószobához is kapcsolódik egy erkély. A szobákban parketta található a többi helyiség pedig le lett burkolva.
A konyhában beépített konyhabútor található. A konyha az elég tágas, hogy minden kézre álljon a főzéshez-sütéshez. A tágas, világos konyhában kedvére elkészítheti családja kedvenc ételeit, bőven van hely. A harmadik szintre a fa szerkezetű fa korláttal ellátott lépcsőn keresztül jutunk fel. Egyből egy egy tágas nappaliba léphetünk, mely egy család
számára megfelelő méretű, világos közösségi teret kínál. Ezen a szinten található még egy tároló, egy mosokonyha wc-vel, és egy tusolós fürdőszoba. Az elektromos áram bővítve lett. Az ingatlanban kialakításra került a három fázis. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség. Nekem ebben a házban az elhelyezkedése mellett, a rendkívül tágas terei, azok elosztása tetszik a legjobban. Kényelmes, gazdaságosan fenntartható otthona lehet új tulajdonosának. Ez a ház a lehetőségek birodalma, melyek közül csak néhányat említettem. A tulajdonosok lakást is beszámítanának.

A környék:
Kíváló infrastruktúra és tömegközlekedés teszi vonzóvá a környéket az
itt élők számára. A közelben elérhető iskola, buszmegálló, üzletek,
Csaba Center, piac,vasútállomás.


Ha egy csendes, nyugodt, parkosított, zöld, ugyanakkor kedvező
infrastrukturális adottságú környezetet szeretne családjának biztosítani,
ahol a tágas tereknek köszönhetően lehetősége van családi vagy baráti
összejöveteleket tartani, ne habozzon, hívjon, tekintse meg az ingatlant!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni vagy állami támogatást szeretne Csok-ot vagy Babavárót, akkor hívjon bátran! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Ha még nem sikerült eladnia házát

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138176834

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn