Eladó Ház, Békéscsaba 39.900.000 Ft

company_logo

39 900 000

Ft

279 021 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 26., 13:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
143 m²

Leírás

Eladóvá vált Békéscsabán Jamina elején családi házas csendes környéken, egy 4 szobás+ebédlős , 143m2-es, önálló családi ház, 905 m2-es telekkel , garázzsal és melléképületekkel. Csokk plusz igényelhető! Tehermentes!
Irányár: 39,9Mft
Tel:

Szeretne Békéscsaba egyik csendes utcájában élni? Akkor ezt a családi házat önnek ajánlom. Békéscsabán nagyon jó környéken található ez a fantasztikus, családias hangulatú, önálló családi ház. A ház 1983-ban épült. Beton alapra tégla falazattal és fafödémmel. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van. A házat tágas terek jellemzik. A ház remek fekvéssel rendelkezik, ezért napközben mindig világos van a házba beáramló napfénynek köszönhetően. Családoknak, pároknak és azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nyugalmat. Nagycsaládosoknak , de akár több generáció együttéléséhez is kitűnő választás lehet a nagyméretű helyiségeknek köszönhetően.

A ház 905 m2 területű telken helyezkedik el. A házba egy kapun keresztül jutunk be. Udvara szép és rendezett. Megépítésre került 1 db egyállásos garázs, és a házhoz tartoznak még melléképületek is. (pl, fáskamra, tároló. Egy külön álló lakrész is tartozik a házhoz amely kb. 50 m2. A ház falazata tégla. A ház alapterülete 143 m2. A ház tetőszerkezete fa, fedése cserép. A kémény kiméretű tégla. Az alapozás kőbeton. A lábazat beton. Földszint 73m2 a tetőtér pedig 70 m2. Így nagyobb család együttélésére is alkalmas. Belépve a házba egyből egy étkezőbe jutunk. Tovább haladva egy tágas szobába érkezünk, amely most nappaliként funkciónál. A nappaliban parketta található. A nappali az nagyon tágas nagyobb család is össze tud ülni egy családi rendezvény megtartására. Az étkezéből nyílik egyből a konyha. A konyhában beépített konyhabútor található. A konyhából nyílik egy kamra. Tovább haladva a földszinten még található 1 fürdőszoba amely tusolós, külön mellékhelyiségben pedig egy wc. Tovább haladva egy fa lépcsőn az emeletre érünk . Az emeleten található 3 szoba, 1 kádas fürdőszoba wc-vel. A ház gáz-cirkó fűtéssel és vegyes tűzelésű kazánnal rendelkezik radiátoros hőleadókkal. A meleg vízet egy villanybojler szolgáltatja. A külső-belső nyílászárók fából készültek. Az emeleti hálószobákban padlószőnyeg található. A ház többi helyiségében pedig burkolót tettek le. Az emeleten 2 db szobához tartozik erkély. A házban 3 fázis található.
A ház adottságai a gyerekeknek remek lehetőség arra, hogy minél több időt töltsenek el a szabadban. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, kertészkedni, grill partit rendezhetnek a családnak, barátoknak, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megfelelő a ház mérete. A kertben találhatóak termő gyümölcsfák. Az udvaron található fúrt kút.
A ház csendes, családi házas részen található. Az egész utcában rendezett házakat és azok egymásra figyelmes lakóit találjuk.
Buszmegálló 5 perc alatt megközelíthető. Bolt, Iskola, Óvoda, Vasútállomás 5 perc alatt elérhető autóval. Békéscsaba belvárosa pedig 10 perc alatt.

Hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a csodás háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! A ház csokk pluszra alkalmas!!!!

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csok ügyintézés, Ügyvédi háttér.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148408380

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn