Eladó Ház, Békéscsaba 28.900.000 Ft

company_logo

28 900 000

Ft

401 389 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
72 m²

Leírás

Árcsökkené!! Békéscsabán Jaminában sürgősen eladóvá vált egy 2+fél szobás+nappalis, felújított, önálló családi ház, 860 m2-es telekkel, és melléképületekkel. Tehermentes. Azonnal költözhető.
Irányár: 28,9MFt
Tel:

Békéscsabán Jaminában kínálom eladásra, ezt a 72 m2-es, 2+fél szobás+nappalis önálló családi házat 860m2-es telekkel. Családosoknak ajánlom ezt a fantasztikus ingatlant, amely Békéscsaba város olyan részén található ahol nyugodt, csendes környezetben élhetünk. A ház a 1970- es években épült tégla alapra vegyes falazattal. Ez a ház kényelmes életteret biztosít több gyermekes pároknak, vagy családalapításon gondolkodóknak.

A ház építésénél figyeltek a praktikus, kényelmes terek kialakítására. Szerkezete masszív, biztos alapon, átalakítás megoldható. 2+fél szobája külön nyíló, konyhája praktikus fürdőszobája kádas. A WC külön mellékhelyiségben helyezkedik el. A konyhában egy nagyon szép-dízájnos új konyhabútor található. Szobái laminált parkettásak, a nappali és a konyha is vizálló laminált parketátt kapott. Fa nyílászárói nagy méretűek, így a házban mindíg világos és napsütés van. A ház melegét villanyfűtés biztosítsa. Beszerelésre került egy új hűtő-fűtő klíma. A meleg vízet egy Ariston villanybojler szolgáltatja. A villanyhálózat újravezetékelése is megtörtént a háznak. Kicserélték a felújítás alatt a vízvezetékrendszert és a szenyvízhálózatot is. A ház mellékhelyiségei megannyi lehetőségnek adnak teret. Ha vállakozásban gondolkodik vagy állattartással szeretne foglalkozni, itt mindennek helye van. És akkor nem írtam a mezőgazdasági, termelő tevékenységről, melyet a 860m2-es telek kertjében valósíthat meg. Gondolkozhat kerti sütögető vagy játszótér kialakításában is.
Nekem rendkívül tetszik az ingatlanban az elhelyezkedése mellett az elrendezése, alakíthatósága és az a megannyi benne rejlő lehetőség. Tulajdonosai szorgalmas, jóravaló emberek voltak, leendő lakói itt biztosan egy kellemes otthonra fognak találni, ebben a nagyon szép házban.
Nagyon fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant vegye fel velem a kapcsolatot. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! A ház csokra alkalmas.
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Ha még nem sikerült eladnia házát, lakását, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Érdeklődni a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144201870

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn