Eladó Ház, Békéscsaba 22.000.000 Ft

company_logo

22 000 000

Ft

220 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Méret:
100 m²

Leírás

Békéscsabán eladóvá vált az I.kerületben a Lidl-től nem messze egy 100 m2-es, 3 szobás, gáz-cirkó fűtéses, családi házrész kis kerttel. Tehermentes. Azonnal költözhető.
Irányár: 22Mft
Tel:


Az ingatlan 893 m2-es osztatlan közös tulajdonban lévő telken helyezkedik el.
A lakórész az udvar középső részén helyezkedik el, egy kétlakásos közös udvarban, használati felosztással. Az ingatlan az 1960-as években épült és jó állapotban van. Az ingatlan vegyes falazatú, fafödémmel és cserépborítással. A lakórészbe az udvarról jutunk be. Belépve egyből a konyhába érkezünk. A konyhából nyílik egy kis előszoba, szoba, spájz, A konyhából nyílik még egy közlekedő rész, amelyből nyílik még 2 db szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiségben egy wc. A nagyobbik szobából jutunk ki egy tároló helyiségbe, ami most kazánházként funkciónál. A kazánházból egyből a kis kertet tudjuk megközelíteni, ami csak ehhez az ingatlanrészhez tartozik, kerítéssel le van választva. A nagyobbik szobába padlószőnyeg található. A másik két szobába pedig parketta. A konyhában egy konyhaszekrény került beszerelésre és le lett burkolva az előszobával együtt, mert a két helyiség az egy légtérbe található. Az ingatlanban fa nyílászárók találhatóak. Az ablakok redőnyösek. A ház melegéről gázkonvektor gondoskodik radiátoros hőleadással, de még plussz van egy vegyestüzelésű kazán is. Gépjárművel az utcán is parkolhat, de az udvarban is kényelmesen be lehet állni.
Az ingatlant tudom ajánlani, kezdő fiatal házasoknak, idősebb pároknak ,egyedülállóknak , akár befektetésnek is. Az infrastruktúra kiváló, a közlekedés nagyon jó. Buszmegálló, bolt, Lidl, benzinkút, 5 percre található. Békéscsaba központja 10 perces sétával elérhető.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A ház csokra alkalmas! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135768907

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn