Eladó Ház, Békéscsaba 16.500.000 Ft

company_logo

16 500 000

Ft

434 211 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Belvároshoz közel

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 26., 13:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal
Méret:
38 m²

Leírás

Békéscsabán a belváros közelében eladóvá vált egy 38m2-es, 1 szobás+nappalis, gáz-cirkó fűtésű, felújított, családi házrész kis kerttel és egy 8 m2-es saját tárolóval. Azonnal költözhető. Tehermentes!
Irányár: 16,5Mft
Tel:

A lakórész az udvar első részén helyezkedik el, egy társasház saját elkerített udvarában, használati felosztással. Az ingatlan rendelkezik társasház alapító okirattal. Saját telek mérete 20 m2. Az ingatlan az 1960-as években épült és jó állapotban van. Az ingatlan vegyes falazatú, fafödémmel és cserépborítással. Pár éve volt tetőcsere az ingatlanon. A villanyvezetékek teljes felújítása 6 éve megtörtént. 6 éve volt a fűtéskorszerűsítése is az ingatlannak. A ház melegét gáz-cirkó fűtés biztosítsa lapradiátoros hőleadókkal. A lakórészbe az udvarról jutunk be. Belépve egyből a nappaliba érkezünk. A nappaliból nyílik a konyha, és a szoba. A szobába és a nappaliba laminált parketta található. A szobába ki lettek cserélve a nyílászárók műanyag nyílászárókra.. A konyhában egy konyhaszekrény került beszerelésre és le lett burkolva a fürdőszobával együtt . A fürdőszoba is fel lett újjítva. Fürdőkád került beszerelésre. Gépjárművel az utcán kényelmesen lehet parkolni. Az udvaron található egy 8 m2-es saját zárható tároló.
Az ingatlant tudom ajánlani, kezdő fiatal házasoknak, idősebb pároknak ,egyedülállóknak , akár befektetésnek is. Az infrastruktúra kiváló, a közlekedés nagyon jó. Buszmegálló, bolt, iskola, Csaba Center, Aldi, Piac, benzinkút, 5 percre található.
Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149875040

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn