Eladó Ház, Békéscsaba 16.500.000 Ft

company_logo

16 500 000

Ft

229 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal
Méret:
72 m²

Leírás

Békéscsabán Jaminában eladóvá vált egy 72m2-es, 2 szobás+nappalis, egyedi fűtésű, családi házrész kis kerttel és egy 40 m2-es szerelőaknás garázzsal. Azonnal költözhető.
Irányár: 16,5Mft
Tel:

A lakórész az udvar hátsó részén helyezkedik el, egy kétlakásos társasház saját elkerített udvarában, használati felosztással. Az ingatlan rendelkezik társasház alapító okirattal. Saját telek mérete 800m2. Az ingatlan az 1960-as években épült és jó állapotban van. Az ingatlan vegyes falazatú, fafödémmel és cserépborítással. 2020-ban volt tetőcsere az ingatlanon. A villanyvezetékek részleges felújítása is megtörtént. A lakórészbe az udvarról jutunk be egy 20m2-es fedett teraszról. Belépve egyből a nappaliba érkezünk. A nappaliból nyílik a konyha, fürdőszoba és 2 szoba. A nagyobbik szobába padlószőnyeg található. Ebben a szobába ki lettek cserélve a nyílászárók műanyag nyílászárókra. Az ingatlan többi helyiségében pedig fa nyílászárók találhatóak. A másik szobába laminált parketta található. A konyhában egy konyhaszekrény került beszerelésre és le lett burkolva a nappalival együtt. A ház melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. A melegvíz ellátását egy villanybojler szolgáltatja, ami a fürdőszobában található. A fürdőszoba is fel lett újjítva. Tusoló lett kiépítve. Gépjárművel az utcán is parkolhat, de az udvarban is kényelmesen be lehet állni. Az udvaron található egy 40 m2-es szerelőaknás garázs.
Az ingatlant tudom ajánlani, kezdő fiatal házasoknak, idősebb pároknak ,egyedülállóknak , akár befektetésnek is. Az infrastruktúra kiváló, a közlekedés nagyon jó. Buszmegálló, bolt, iskola, 5 percre található. Békéscsaba központja kb. 10 perc autóval.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A ház csokra alkalmas! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136537221

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn