Eladó Ház, Békéscsaba 110.000.000 Ft

company_logo

110 000 000

Ft

666 667 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Belvároshoz közel

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 17., 07:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
165 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Eladóvá vált Békéscsaba belvárosa közelében a Degré utcában egy 165 négyzetméter alapterületű, 4 szoba+nappalis, minőségi alapanyagok felhasználásával, magas műszaki tartalommal kivitelezett, rendkívül nagy odafigyeléssel az alacsony, fenntartható üzemeltetés szem előtt tartásásával felújított ingatlan! Tehermentes! Azonnal birtokba vehető!
Irányár: 110 Mft
Erdeklődni:

Békéscsabán az Árpád fürdőtől néhány perc távolságra található ez a fantasztikus,modern, felújított, két generációs önálló családi ház. A ház 2020-ban lett teljesen felújítva. A házat modern stílusban újították fel így tágas terek jellemzik. A 40 m2-nyi egy légterű amerika konyhás nappali került kialakításra. A konyhában egyedileg tervezett magasfényű konyhabútor található a hozzá tartozó konyhai gépekkel. A ház remek fekvéssel rendelkezik, ezért napközben mindig világos van a házba beáramló napfénynek köszönhetően. Családoknak, pároknak és azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nyugalmat de mégis a belvároshoz közel szeretnének élni. Nagycsaládosoknak , de akár több generáció együttéléséhez is kitűnő választás lehet a nagyméretű helyiségeknek köszönhetően.

A ház 425 m2 területű telken helyezkedik el. Udvara szép és rendezett mediterrán stílusú. Az egész udvar térkővel lett kirakva. A ház falazata tégla.
A ház alapterülete 165 m2. Egy 22 m2-es télíesitett terasz tartozik hozzá. Így nagyobb család együttélésére is alkalmas. Megépítésre került egy 25m2-es egyállásos garázs is. Külön még tartozik mosokonyha, nyárikonyha és kamra is a házhoz. A házon teljesen új tető található. A házban a mennyezetet 20 cm kőzetgyapot fedi. . A ház fűtését és meleg víz ellátását egy kombi gázkazán biztosítja, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten pedig radiátorokkal.
A házon 15 cm-es hőszigetelés található. A nemes vakolat színe a házon és a garázson összhangban van.
A házban a kapu és a garázs ajtó mind elektromos. A ház kamerarendszerrel lett felszerelve. A házban 1 db darab hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. 1 db 7Kw-os hűtő-fűtő klímát beszereltek még a télíesített teraszhoz is.
A villamoshálózatot teljes körűen felújították. A nyílászárók mindenhol ki lettek cserélve műanyagra. Minden ablakon található redőny és szúnyogháló. A telken belül található még fúrott kút is.
A ház adottságai a gyerekeknek remek lehetőség arra, hogy minél több időt töltsenek el a szabadban. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, kertészkedni, grill partit rendezhetnek a családnak, barátoknak, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megfelelő a ház mérete. Belváros közelében található ez a csodás adottságokkal rendelkező családi ház.

Buszmegálló, korház, Árpád fürdő, Csaba Gyöngye, Aldi, óvoda, pár perc alatt megközelíthető.
Hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a csodás háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! A ház csokra alkalmas!!!! Csok plusz, babaváró hitel, bármilyen hitel igénylésében készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csok- Plusz ügyintézés, Ügyvédi háttér.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144737308

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn