Kiemelt!

Eladó Étterem, Gyomaendrőd

company_logo

45 000 000

Ft

137 195 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 18:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
328 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Bútorozott-e:
nem

Leírás

FIGYELEM!!! ÓRIÁSI VÁLTOZÁS!!!!
A MEGVÁLTOZOTT ÁR AZ ÉPÜLETRE ÉS BERENDEZÉSEIRE
VONATKOZIK!!!

Eladásra kínálom Békés megyében, Gyomaendrődön a Nagylaposi Birkacsárdát. Az étterem Mezőtúr után, Szarvastól 25 km-re, Gyulától 55 km-re található. A patinás, 1900-as évek elején épült 328 nm-es épület eltéveszthetetlen, közvetlenül a 46-os út mellett található, látványos nyugati homlokzata vonzza a tekintetet és a vendégeket is. Az étterem több vendégtérrel és fedett terasszal is rendelkezik, összességében 60+60 fő befogadására alkalmas. Fűtése cserépkályha, a tartályos gáz a konyhai munkálatokhoz volt fenntartva, de akár fűteni is lehet vele. A nyílászárók fából készültek, illeszkedve az autentikus környezethez. A tetőszerkezet fából készült, két állószékes nyeregtető, hornyolt és hódfarkú cserépfedéssel. A falai égetett, nagy méretű, 45-60 cm vastag téglából épültek. A födém alul bordás sárfödém, melynek egy része átalakításra került, a különterem födéme fa díszburkolattal lett ellátva. Az épület kiváló helyen található, a 46-os út, a vsaútállomás közelsége és a közeli települések garantálják a forgalmat bármilyen tevékenység is kerül kialakításra.

Az ingatlan azonban nem csak étteremként üzemeltethető, az épület kiváló adottságai miatt bármilyen más vállalkozásra is alkalmas. A saját parkoló és az udvar, valamint az épület, rengeteg lehetőséget hordoz magában, a képzeletnek semmi sem szab határt. A Körös közelsége vonzza a horgászni vagy pihenni vágyókat.LEHETŐSÉG:
Amennyiben a profitorientált Nagylaposi Birkacsárda Kft. cég is érdekli, amely tehermentes, jó adózó és rendelkezik az üzemeltetéshez szükséges valamennyi engedéllyel, abban az esetben a cég megvétele is megbeszélés tárgyát képezheti.

Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Kis-, közép-, és nagyvállalati hitel ügyintézését is vállalom!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136479043

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás