Eladó 120nm-es családi ház Békésen

33 900 000

Ft

282 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 12., 17:59

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
397  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Békésen Kertvárosi Gyöngyszem Családi Ház

5 szobás, tetőtér beépítéses ház Békésen, egy csendes, zöld és barátságos kertvárosi részen várja új tulajdonosát.
Itt élvezheti a természet közelségét, a friss levegőt és a nyugodt környezetet, miközben könnyen elérheti a város központját, a buszmegállót vagy a Körös-partot.

A ház minőségi anyagokból épült, igényes kivitelezéssel és átgondolt térrendezéssel. Az alsó szinten lévő nagy ablakok és a világos színek tágasságot és eleganciát kölcsönöznek. A ház jó állapotú, lakható.

Részletek:

A 397 nm-es telken elhelyezkedő, 5 szobás ház, családi házas környezetben, a település északi részén, Ibrány városrészében, üzletek, benzinkút, óvoda, iskola vonzáskörzetében található.

Az ingatlant határoló út burkolata aszfaltozott. Parkolási lehetőség az ingatlan területén, garázsban, illetve közvetlenül a kapu előtt lehetséges. A kertben található egy faszerkezetű épített garázs, ami akár műhelyként is funkcionálhat. A garázs előtt, a telken belül, még további 2 autó részére van parkolási lehetőség. A ház kétbejáratú, a konyhából is a kertbe juthatunk, ahol egy épített kerti sütő található.

Az épület oldalhatáron álló, téglából épült, hőszigeteléssel és nemes vakolattal ellátott. Az udvarban kiépített szilárd térburkolat (viacolor), valamint dísznövények és konyhakert találhatók, a bejáratnál kerti csap/díszkút került kialakításra, mely öntözésre alkalmas.

Az ingatlan 1982-ben épült, hasznos alapterülete kb. 120 m2. Az épület elektromos árammal (3 fázis), gázellátással, csatornával, ivóvízellátással rendelkezik.
A ház fűtésére gázkazán áll rendelkezésre, amely biztosítja a meleg vízellátást is. Vezetékes internet kiépítésre került. Az ingatlan hagyományos építési móddal épült, falazata tégla, alapozása sávalapozás (beton). A külső nyílászárók előregyártott, fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva, a belső nyílászárók újszerűek, fából készültek.

A földszinten nappali/étkező, 3 szoba, konyha, kamra, egy káddal ellátott fürdőszoba, WC kapott helyet. A zárt lépcsőfeljárón keresztül juthatunk fel a tetőtérbe. A nappaliból déli tájolású tágas, fedett terasz nyílik.

Az emeleten egy tágas közlekedő helyiség, társalgó található, amelyből 2 szoba nyílik, WC+ kádas fürdőszoba, kazánház, 1 gardrób és 1 tároló helyiség. Az emeleten 2 erkély található.

Bölcsőde, óvoda 300-350 m-en belül rövid sétával elérhető, általános iskola 500 m-re, a Körös-part 700 m-re, buszmegálló 5 perc távolságra, bevásárlási lehetőség pedig 300m-en belül (Penny, Lidl). Minden, ami a mindennapi élet kényelméhez szükséges a közelben megtalálható, sétával könnyedén elérhető.

Az ingatlan alkalmas lehet nagycsaládosok, összeköltözők és több generáció együttélésére is. A ház megfelel a jelenleg hatályos Csok+ szabályainak, ezáltal a családalapítás előtt álló pároknak is nagyszerű döntés lehet.

Ingatlanközvetítők kérem, ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147019478

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn