Eladó 100 nm-es ház Doboz

company_logo

15 000 000

Ft

150 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1392  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Békés vármegyében, Dobozon, központhoz közeli csendes utcában 100 m2-es, két szobás családi házat kínálok eladásra. Az 1392 m2-es telken álló ingatlan az 1960-as években épült, vályog falazatú, tégla lábazattal. A házba belépve egy színes üvegablakokkal beépített, hosszú, zárt folyosót találunk, amin áthaladva egy közlekedőbe érünk. Ebből két tágas, világos szoba nyílik az utcafront felé, egy WC-s fürdőszoba és egy tágas étkező helység. Az étkezőből a konyhába jutunk, amihez egy kamra is tartozik. A két szoba padlószőnyeggel, míg a ház többi helysége járólappal burkolt. A hideg napokon vízteres kandalló biztosítja a meleget, melyre a radiátorok rá vannak kötve, a vizet villanybojler melegíti. A gáz az ingatlanba nincs bekötve, de a gázvezeték az utcában van. A ház kamerarendszerrel van felszerelve. A főépület mögött hosszú melléképület van, melyben hat különböző méretű helységet alakítottak ki, amelyek műhelynek, vagy tárolás céljára is alkalmasak. A kert szépen gondozott, virágok, bokrok díszítik, a kerítéssel leválasztott nagyobb hátsó részében termő gyümölcsfák vannak. A közelben található óvoda, iskola, orvos, patika, posta, üzletek és buszmegálló is. Doboz-Szanazug szabadstrand csak 5 km-es távolságra van. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, tehermentes, és azonnal költözhető.
Amennyiben a ház felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142341886

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn