EGYSZINTES 2007-ben épült családi ház!

company_logo

39 900 000

Ft

399 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
983  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

ELADÓ Békésszentandráson egy 2007-ben épült kivételes hangulatú bruttó 100 nm-es családi ház nagyméretű szerelőaknás műhellyel és garázzsal és lakható melléképülettel pár perc sétára a vízparttól!A ház kialakításánál fontos szempont volt a három hálószoba kialakítása és a megfelelő számú mosdó is, illetve egy bővítési lehetőség!A 40 cm-es téglafalazatnak és a födémszigetelésnek köszönhetően alacsony rezsivel fenntartható otthona lehet vízparttól pár percre. A tetőtér további beépíthetőséggel bír, amennyiben további szobákra lenne szükség. Illetve egy további épületrészből külön kis apartmanlakás kialakítható. A ház nyílászárói egyedileg készített fa ablakok, hőszigetelt üvegezéssel korszerűek és egyedi hangulatot teremtenek a hozzá társuló fa borítású födémnek köszönhetően.Tökéletes helyszín lehet családoknak, idősebbeknek a a hely adta lehetőségeknek köszönhetően!Környék bemutatása: A Budapesttől 160 km-re fekvő Békésszentandrás Békés megye nyugati kapuja.Természeti adottságainak köszönhetően az elmúlt években kiemelt turisztikai központ lett. Idegenforgalmi szempontból elsődleges a falu határában húzódó Hármas-Körös és a Körös- holtágak.A vízparton játszótér, strand, vízi eszközök bérlése, focipálya, kerékpárút lett kialakítva. Nyugodt, csendes település, viszont Szarvas mindössze 3 km-re található, ahol megtalálhatók éttermek, kávézók, cukrászdák, parkok. A Híres Halász csárda előkertje az Erzsébet liget, ahonnan egy hídon át lehet sétálni a Vízi színpadhoz, ahol egész nyáron előadások vannak.Békésszentandráson bölcsőde, óvoda és általános iskola is megtalálható. A bicikliúttal is összekötött Szarvason további oktatási intézményeket találunk, a bölcsődétől egészen az egyetemig.A vízi sport szerelmeseinek igazi paradicsom ez a környék, mivel a holtág lehetőséget biztosít kajak-kenuzásra, supozásra, csónakázásra is, a horgászatról már nem is beszélve! Lehetőség van futásra a közeli Ligetben kialakított futópályán, kerékpározásra a Kőrösvölgyi kerékpárúton, illetve a tenisz- és focipálya pedig további sportolási lehetőségeket tartogat az itt élők számára. Ha felkeltette ez a remek ingatlan az érdeklődését, hívjon!

39900000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ070998-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142672373

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn