Csoda tanya, Gyula mellett!

company_logo

29 500 000

Ft

517 544 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
57 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.0057

Méret (m2):
57

Leírás

Eladásra kínálom Gyula külterületi részén elhelyezkedő ingatlant, amely mindössze pár kilométeres távolságra van Gyulától. A ház 110 m2-es, 60cm vastag és száraz tégla falazatú ingatlan. Jelenleg a háznak, csak a fele van beépítve. Van benne bőven lehetőség, hogy az új tulajdonos megvalósítsa az álmát, a festői környezetben megbúvó ingatlanon. Nyáron a ház elrejtőzik a szemek elől, a több mint 100 gyümölcsfának és a körülötte lévő dió és akácfák ölelésének köszönhetően. A szőlőlugas az ember feje felett ível át a duzzadó fürtökkel évről-évre. Fák és a növények öntözéséről egy automata öntözőrendszer gondoskodik. Gyulára vezető kerékpárút csatlakozás 1km-re van, amely mellett egy buszmegálló is található.
A ház egy 4316 m2-es telken helyezkedik el, amihez tartozik egy 30 m2-es zárható garázs, egy 20m2-es nyári konyha és egy 10m2-es tároló. A kertben rengeteg lehetőség van szórakozásra és kikapcsolódásra, gyerek csúszda, pagoda alatt vagy a kerti padok egyikén. A kemencékben vagy a grillsütőn elkészíthető az ebéd, vacsora vagy a barátokkal együtt sütögetni. A kertben található kandelábereknek köszönhetően, gyönyörű hangulatot varázsol az esti csendnek. Ezt az élményt fokozza a Koi pontyokkal teli tó és a felette átívelő híd, amelyről lehet gyönyörködni a tájban és a halak ficánkolásában.
Fa nyílászárok, hőszigetelt üveggel, a bejárati ajtó korszerű műanyagra lett cserélve. Redőnyös ablakok mellett a klíma berendezés is segítséget nyújt, mind a hideg vagy a meleg előállításában. A falak vastagsága sokáig kint tartják a nyári meleget illetve télen megvédenek a hideggel szemben. A gáz nincs bekötve. Villanybojler és fatüzelésű vízmelegítő szolgáltatja a meleg vizet, a fűtésről kandalló és cserépkályhák biztosítják a megfelelő benti hőmérsékletet. Jelenleg 1fázis van, de a közeli trafótól, akár a 3fázis is kialakítható. Oroscom ingyen beköti a vezetékes szolgáltatásait (tanyaprogram keretein belül). Bent megtalálható 1 szoba, 1 fél szoba, konyha, fürdőszoba+WC, kamra és előszoba, de a bővítés lehetősége még adott. A terek átalakíthatók könnyen, mert a ház tartóváza igen masszív. A teljes telekterület körbe van kerítve, melyen melléképületek és állattartásra, gazdálkodásra alkalmas ólak is vannak. A tanyához tartozik még egy 5ha-os 28Ak/ha művelési terület, amely most is művelés alatt van. Nem képezi a vételár részét, de külön megvehető.
A tanyán 1 db fúrt kút is megtalálható, amely 104m-es mélyről hozza az ivóvizet egy hidrofor segítségével. Városerdő 5 percre van kerékpárral.
2024-ben hatályos lakástámogatások, amelyek igénybe vehetők ezzel az ingatlannal kapcsolatosan: Falusi CSOK, CSOK Plusz, Babaváró hitel és további részletes, díjmentes tanácsadást kolléganőm tud biztosítani.

Az ingatlan külső képeivel kapcsolatosan kérem keressen és e-mailben elküldöm.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a könnyen megközelíthető lakni és gazdálkodni egyaránt alkalmas ingatlan hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145219533

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn