Belvárosi tip-top lakás

company_logo

24 200 000

Ft

654 054 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 3., 12:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
37 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Teljeskörűen felújított, új fűtés és elektromos rendszer, klíma, garanciális papírokkal.
Békéscsaba belvárosában, csendes környezetben, eladó egy 37 m-es, teljesen felújított tégla lakás. A földszinti ingatlan ideális választás idősebbek részére, de kitűnő befektetés, rövid vagy hosszú távú kiadásra is. A prémium anyagok felhasználásával történt felújítás során minden igényt kielégítő állapotot értünk el.

A lakás tágas nappalival egy fürdőszobával, világos nagy konyhával rendelkezik, ami minden szükséges kényelmet biztosít a mindennapi használat során. A lakás alacsony fenntartási költségei mellett is rendkívül komfortos és modern otthonként várja új tulajdonosát. A redőnyözött, új nyílászárók a fűtő hűtő klíma gondoskodik arról, hogy bármilyen időjárási viszonyok között is kellemes légkörben tölthetjük mindennapjainkat. A műanyag bukó nyíló ablakok, szúnyoghálóval is ellátottak. A kazán, és minden vezeték a lakáson belül cserélve lett, és falon belül fut a csövezés.

A belső nyílászárókat modern üveg tolóajtókra cserélték, a bejárati ajtó öt ponton záródó biztonsági zárral ellátott. Az ingatlan minőségi laminált padló burkolatot kapott a fürdőszoba geberit beépített wc-vel, esztétikus porcelán falburkolattal ellátott, minőségi zuhanyzós kád és különlegesen szép törölközőszárító radiátor került beépítésre. A tágas felszerelt konyhában jól elfér egy nagyobb méretű étkezőasztal, ide lett beépítve a mosógép, (így a fürdőszoba sokkal kényelmesebben használható)

A közlekedés szempontjából is ideális helyen található az ingatlan, hiszen minden pár perc sétával könnyedén elérhető. A parkosított udvar és a zöld övezet még tovább növeli az ingatlan vonzerejét.
Az udvari gépjárműbeálló lehetőség és a saját tároló pedig kényelmes és praktikus megoldást nyújt az autósoknak, biciklivel közlekedőknek egyaránt.

A lakásban a beépített szekrény és a dekorvilágítás is megtalálható, ami további előnyt jelent a praktikus és esztétikus otthon kialakításához.

Ha szeretnéd egy modern és kényelmes otthon tulajdonosává válni, akkor ne habozz, hanem lépj kapcsolatba velünk és nézd meg ezt az igényes, újonnan felújított lakást a belvárosban!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést, valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Üdvözlettel: Nyistné Rita:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146596414

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn