Békéscsaba belvárosában nagyméretű, összközműves beépíthető telek

company_logo

620 000 000

Ft

101 673 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
6098 m²
Csatorna:
telken belül

Leírás

Békés vármegye, Békéscsaba frekventált belvárosi részén a Csaba Center és a Belvárosi Piac közelében, tehermentes ingatlan eladó. A 44-es nemzetközi főúttól pár száz méterre helyezkedik el, de a megyeszékhely belvárosa is gyorsan elérhető. A terület alkalmas lehet telephely, parkolóház, vendéglátó tevékenység, gyártóüzem, raktár vagy egyéb ipari ingatlan létesítésére, akár orvosi centrum kialakítására, ill. egyéb szolgáltatói tevékenység folytatására is.
Az egyébként két utcára nyíló terület 50%-ban beépíthető (25% zöld területet kell hagyni), max: 7,50 m épületmagasságig. Beépítési mód: szabadon álló. Jelenleg a telken egy 600 m2 -es biogáz fűtésű téglaépület, egy 843 m2, és egy 600 m2-es mezőpaneles épület áll, melyek ipari árammal, víz- és gáz vételi lehetőséggel ill. egy 50 m3-es tüzi-víztárolóval is ellátott. /A hirdetési adatok és leírások a tájékoztató jellegűek./
Tetszett? Hívj fel!
A Rock House Ingatlan Iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is (pl.: soron kívül gyors Energetikai tanúsítvány stb.).
A Rock House békéscsabai irodája magyar és külföldi ügyfelei részére, eladó és kiadó ingatlanokat keres!
Hívjon bennünket bizalommal! (Akár hétvégén is!)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 120167043

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás