Befektetőknek is kiváló lehetőség Mezőkovávcsházán

company_logo

52 800 000

Ft

117 333 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 3., 17:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
450 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen
Parkolás:
Utcán

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békés Vármegyében, Mezőkovácsháza frekventált helyén egy 450 m2-es üzlethelyiséget. egy tágas 1900 m-es teleken. Az ingatlan kiváló szerkezeti és esztétikai állapotban van
Az üzlet helyezkedése kiváló, csendes utcában található, mégis könnyen megközelíthető. A jó közlekedés lehetővé teszi üzletének sikeres működését, miközben a belváros is csupán pár perc alatt elérhető.

Az ingatlan tervezésekor a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektettek, így a teraszból csodálatos kilátás nyílik a zöld övezetre. A nyílászárók hőszigetelt üveggel ellátottak, így csökkentik az energiafelhasználást. A fúrt kút és az automata öntözőrendszer segítségével pedig könnyedén tarthatja karban kertjét.

A kényelmet és a komfortérzetet tovább fokozza a klíma, valamint a külső hőszigetelés, amely melegen tartja az ingatlant a hideg téli hónapokban. A biztonság érdekében riasztó rendszer és kamera rendszer is beépítésre került, míg a dekorvilágítás varázslatos hangulatot teremt. Rengeteg lehetőséget rejt magában az ingatlan irodaház, idősek otthona, szabadidő-és szórakoztató központ, bemutatóterem, edzőterem, magánóvoda, magániskola stb.
Az ingatlannak van kertkapcsolata, így lehetőség van saját kert létrehozására is. A háromfázisú áram pedig garantálja a hatékony üzemelést.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő üzlethelyiséget Mezőkovácsháza városában!
A feltüntetett irányár nettó ár az Áfát nem tartalmazza.
Amennyiben ez a jó állapotú, rengeteg lehetőségeket rejtő tehermentes és 1/1 tulajdonban lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a -as telefonszámon a hét bármely napján.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146819257

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn