Befektetők figyelem! Belvárosi nagyméretű ingatlan ELADÓ!

company_logo

930 000 000

Ft

266 094 Ft/m²

Feladás dátuma:

márc 29., 19:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
3495 m²

Leírás

Békés vármegye, Békéscsaba frekventált belvárosi részén a Csaba Center a Mc Donalds és a Belvárosi Piac közelében, tehermentes nagyméretű ingatlan ELADÓ!
A 44-es nemzetközi főúttól pár száz méterre helyezkedik el, de a megyeszékhely belvárosa is gyorsan elérhető. Az épület 1888-ban épült, 1926- ban bővítették négyemeletesre. A Műemlékvédelem alatt álló épület szerkezetileg jó állapotban van. Az 1970-es években alakították át iroda és raktár épületekre. Felújítása napjainkban is folyamatosan zajlik. A főépület két részből áll. Az egyik rész szintenként egy-légterű, ez igény szerint beépíthető, és teherlifttel is rendelkezik. A földszinti részen egy nagyméretű raktáráruház kialakítása lehetséges. A másik épületrész földszintjén jelenleg recepció és szociális helyiségek vannak. Az első emeleten konyha, éttermi rész és szociális helyiségek lettek kialakítva. A második és harmadik emeleten 8-8 vendégszoba helyezkedik el. A negyedik emeleten oktató terem van elhelyezve a kiegészítő szociális helyiségekkel, melyek igény szerint könnyen szobákká átalakíthatók. A főépülethez közvetlen csatlakozik egy kétszintes épületrész is, melynek a földszinti részén irodák, öltöző és kazánház helyezkedik el. Az emeleti részén szobák vannak. Az utcafronti részen az épülethez csatlakozik egy egy szintes 280 nm-es teljesen felújított üzlet a kiszolgáló helyiségekkel együtt.
Az ingatlan közvetlen, jó közúti kapcsolattal rendelkezik, szabad területei biztosítják a személy és teherforgalom zavartalanságát. A kerítéssel, és két kapuval zárt területen szilárd burkolatú út és gépkocsi parkoló, valamint a nagyobb járművek behajtására, betonos behajtó áll rendelkezésre. Parkolás, a telken belül megoldható. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, melyek külön mérőórákkal mértek. A közművek a település hálózatába csatlakoznak. Az épület kiválóan alkalmas kisebb nagyobb logisztikai tevékenységekhez, kisteherautós és kamionos forgalom részére egyaránt. Remek lehetőség igényes szálloda létesítésére, ill. 50-55 szobás munkásszálló kialakítására. Ezen kívül alkalmas lehet telephely, gyártóüzem, raktár vagy egyéb ipari ingatlan létesítésére, oktatási tevékenységre, orvosi centrum kialakítására, egyéb szolgáltatói tevékenység folytatására.
Igény esetén, a szomszédos 6.098 nm-es bekerített, közművesített két utcára nyíló telekkel bővíthető!!!!
Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Tetszett? Hívj fel!
A Rock House Ingatlan Iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is (pl.: soron kívül gyors Energetikai tanúsítvány stb.).
A Rock House békéscsabai irodája magyar és külföldi ügyfelei részére, eladó és kiadó ingatlanokat keres!
Hívjon bennünket bizalommal! (Akár hétvégén is!)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 120244984

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás