Eladó 3 generációs családi ház tele okos megoldádokkal.

company_logo

89 000 000

Ft

383 621 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 5., 09:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Kert mérete:
4057  m2
Méret:
232 m²

Leírás

FEDEZT FEL ÚJ OTTHONOD A TERMÉSZET ÖLELÉSÉBEN!

Ha szeretsz a természet közelségében élni, vágysz a nagyméretű élettérre és szereted a saját magad által megtermelt gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, akkor megtaláltad az új otthonod.
Békéscsaba kertvárosi részén a Kastélyszőlőkben eladó egy 4.057 m2-es telken elhelyezkedő, teljesen felújított, akár 3 generáció számára is alkalmas családi ház.

Méretei:
- Földszint 116 m2
- Tetőtér 116,7 m2
- Téliesíthető terasz, fatároló, kerékpár tároló 85,5 m2
- Fedett teraszok 33,4 m2

Az épületnek három bejárata van; a földszinten három szoba, két fürdőszoba, lépcsőház, előszoba, konyha, kamra, étkező, külön WC és a kazánház található. Az előszoba, szoba és fürdőszoba külön bejáratú lakóegységként, garzonként is használható az idősebb szülő(k), vagy  az önálló életet most kezdő  fiatalok számára.
A tetőtér a külön bejárattal rendelkező lépcsőházból nyílik, ahol egy előtér, egy dolgozószoba, galéria, fürdőszoba, hálószoba, gardrób és egy tároló helyiség található.
A terasz és a tárolók az épülethez kapcsolódnak, közvetlen bejárattal a házba. A fatárolón keresztül a pl. kazánházba lehet bejutni. A fatároló kb. 20-22 tonna tüzifa befogadására képes, ami két év fűtési szezonjára elegendő.

A ház 70 cm vastag  aláfalazott és szigetelt - falai ideális hőszigetelést nyújtanak minden körülmények között, amelyekre belülről gipszkarton, kívülről pedig 18 mm vastag lambéria került. Az elektromos hálózat teljesen felújított, a meleg vizet előállító bojler komfort árammal (külön mérőórával) működik. Az elektromos bojler fűtése télen a kazánról, nyáron pedig a tetőre szerelt napkollektorokkal is működtethető. A meleg vizet a rendszerben egy külön szivattyú keringteti, melynek következtében néhány másodperc alatt a ház bármely pontján meleg víz folyik a csapból. A fűtés vegyes tüzelésű  két termosztáttal vezérelt - kazánnal és radiátorokkal, valamint 4 db hűtő-fűtő klímaberendezéssel is megoldható. A földszinti nappaliban lévő kandalló a teljes rendszer fűtését is ellátja a romantikus hangulat biztosítása mellett. A gázvezeték az utcáról bármikor bevezethető.

A telken található még egy kb. 60 m2-es zárt garázs és műhely, illetve ugyanolyan méretű  három oldalról zárt - két gépkocsi számára alkalmas beállóhely.
A kerti tárolóban egy fúrott kút van, amelyből a föld alatti csöveken keresztül a kert különböző pontjain lehet vizet nyerni a locsoláshoz. A hátsó részen lévő gyümölcsösben 19 db termő gyümölcsfa biztosítja a család vitaminellátását, mellette a ház irányában pedig kb. 150 m2-nyi konyha- és fűszerkert található.

Lépj kapcsolatba velünk, és fedezd fel ezt a csodálatos otthont, ahol minden nap egy újabb kaland a természet lágy ölén!

Irányár 89 millió forint, mely alkuképes!
----------
For English Speakers...
Family house full of opportunities!
This newly refurbished, amazing building is not just a house it also has a lifetime of joy and memory. The 232 sq meter (2497 sq foot) family house was fully renovated during the last couple of years. The 4057 sq meter (43669 sq foot) family outside space consists of an orchard with 19 fruit trees, a vegetable and spice garden area, flower beds, a barbeque area and much more with endless opportunities waiting for you to discover, share these with family and friends in sunny weekends or special occasions.
The two story- house has three separate entrances which gives opportunities for 3 generations to use it as a family home.
All five bedrooms of the house on both levels are bright an
További információkért keressen bizalommal.
Beregszászi Hedvig ingatlanértékesítő:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147590368

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn