2 szobás, egyedi cirkófűtéses, 2. emeleti, bútorozott, alacsony

company_logo

100 000

Ft

2 083 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Lencsési lakótelep

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 08:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
48 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
panel

Parkolás:
Utcán

Havi közösköltség:
6800  Ft/hó

Leírás

Békéscsabán, a Lencsési lakótelepen, kiadó egy 2 szobás, második emeleti, egyedi cirkófűtéses, körbefűtött, bútorozott lakás, április 15-től. 

Irányár: 100 000 Ft/hó + 2 havi kaució + rezsi

Tel:

 

Békéscsabán a Lencsési lakótelepen található a négyszintes társasház, melynek 2. emeletén helyezkedik el a 48 nm-es lakás. A lakást mind a négy oldalról lakások veszik körül. A fűtése egyedi gázos, radiátorokkal és saját kombi gázkazánnal. Ezekkel az adottságokkal, rendkívül alacsony a rezsije. 


A lakást 2007-ben újították fel. A fűtésrendszert, a konyhát, a fürdőszobát és a padlóburkolatokat beleértve. Azóta is sikerült fenntartani a szép állapotát, a berendezéseivel, bútoraival együtt. A konyha és közlekedő közti beépített szekrényt és az ajtót, a felújítás során eltávolították. Helyette gipszkartonból készült boltívvel kapcsolódik a két helyiség egymáshoz. Így sokkal jobb a térérzet, még világosabbnak és tágasabbnak tűnik a lakás.

 

A lakás Dél-Nyugatra néz, a Lencsési úttól egy gondozott, parkosított terület választja el. Mindkét szoba franciaerkélyes, és nagyon szép kilátás nyílik róluk erre a zöld részre és a városi nyüzsgésre egyaránt. 

 

A fürdőszobában kád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. 

 

A lakás nívóját emeli a valódi fából készült konyhabútor, melyben minden szükséges konyhai eszköz rendelkezésre áll. 

 

Aki szeretne egy igazán gazdaságos kis lakást, jó lakókörnyezetben, buszmegállótól 200, óvodától/iskolától 300-500 méterre, bolttól 200 méterre, postától/orvosi rendelőtől 500-600 méterre... lehet megtalálta a megfelelőt!

 

A lakást teljesen felszerelve, a képeken látható bútorzattal, háztartási gépekkel, lakástextilekkel adják ki. Akinek ez megfelel, nem kell költöztetőt sem fogadnia, minden ami szükséges és fontos, már a helyén van.

 

A két szoba a lakás két ellentétes végén foglal helyet, zavaró távolságon túl. A közös használatú helyiségek középen helyezkednek el. Így akár több bérlő is kiveheti egyszerre, osztozva a költségeken. Diáklányok előnyben! Tekintse meg!

(IF683700313)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144096413

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás