Gyönyörűszép 2 lakásos családi ház Jamina központjában

company_logo

58 000 000

Ft

276 190 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 26., 09:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
210 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Békéscsabán, Jamina központjában, eladó egy 2 generációs családi ház (120 nm + 90 nm), külön mérőórákkal, teljesen felújítva. 

Irányár: 58 MFT

Tel:

 

Békéscsaba kertvárosi részén, mégis városias környezetben, Jamina központjában található a 700 nm-es, parkosított telken fekvő 2 lakásos társasház. Az egyik lakás 120 nm-es, egyszintes, polgári típusú, a másik 90 nm-es, kétszintes téglaépület. Mindkettőnek újszerű az állapota. Mindkét lakás központi fűtéses, egy-egy gázkazánnal, radiátorokkal, a nagyobbikban egy különlegesen szép csempekályha is van. Külön gáz és villanyórával rendelkeznek, és egy vízórával. 

 

A két lakáson kívül egy 30 nm-es, könnyűszerkezetes melléképületet is találunk, nagy belmagasságú, így sok célra alkalmas. Jelenleg ezt használják garázsnak. A nagykaputól a melléképületekig kocsibejáró vezet. 

 

A nagyobbik lakás 3 szobával és egy 35 nm-es nappalival rendelkezik. 2021-ben új burkolatokat, új nyílászárókat, és új villanyvezeték rendszert kapott. A ledekkel és spotokkal megvilágított, impozáns álmennyezet a lakás éke, minden helyiségben más látvánnyal gyönyörködteti a szemet. Ezt tovább fokozzák a az oldalfalakon végig futó díszítő elemek. A modern, magas fényű konyhabútor, minőségi beépítített háztartási gépekkel, 2020-ban készült. A tágas fürdőszobában sarokkád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. A nappali nem szokványos, négyzet alakú, így a ház külső homlokzata is eltér a megszokottól. Emiatt is különlegesebb ez az otthon, a környező házaktól. A ház külső homlokzata hőszegetelt, és a kerítéssel egységes nemes vakolattal vonták be. A kerítés mentén, a telek teljes határában, az udvar felől díszkert fut végig. Apró virágágyások, díszkövek, mulcsok és örökzöldek váltják egymást. A többi terület a kocsibejárón kívül füves. 


A kisebbik lakás lent egy 40 nm-es amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, előszobával és gardrób helyiséggel, fent még egy szobával, valamint egy teljesen felújított, zuhanyzós fürdőszobával rendelekezik. A földszint alapterülete 68 nm, csak részben van beépített tetőtér felette. A nyolcvanas években emelt épületet 2023-ban bővítették ki és újították fel teljesen. 

 

Idén, óriási beruházással egy fedett teraszt építettek a főépület mellé, közvetlen kijárással a konyhából. Egészen a nappali bejáratáig vezet az új, látványosan szép, tetőszerkezet, összekapcsolva a teraszt a lakással. Sütésre, főzésre, mosogatásra is van lehetőség az itt kialakított szabadtéri konyhán. Két-három kertigarnitúra is kényelmesen elfér rajta, tekintettel rá, hogy több család élhet itt egymás mellett.  

 

A buszmegálló 100 az iskola 250 méterre van. Posta, ABC, orvosi rendelő, óvoda 1 kilométerre. A főút és a főút melletti üzletek, szolgáltatások közelsége, a jó megközelíthetősége, vállalkozásra is alkalmassá teszi. Teremtse meg a munkahelyét és az otthonát egy helyen! Ilyen adottságoknál ez kivitelezhető. Továbbá 2-3 generációnak is teret adhat ez a társasház, egymáshoz közel, de kellő szeparáltságban. Jöjjön, tekintse meg!

 

 

 

(IF683700135)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 122015493

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás