278 nm-es ház eladó Gyula

company_logo

65 000 000

Ft

233 813 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 27., 12:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
278 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
587  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

----Családi házat szeretne,vagy apartmanban gondolkodik? Fürdő városunk, Gyula szívében,a Csigakert mellett, a Várfürdő szomszédságában!---- Öt szobás családi ház ELADÓ, közel 600m2-es telken. Az ingatlanhoz hozzá van építve egy dupla garázs, mely a nappaliból , külön közlekedőn is megközelíthető. A garázsban található, a nemrégiben kicserélt, még garanciális,nagy teljesítményű Viessmann -kazán, radiátoros hőleadással, melyről az épület fűtése és melegvíz ellátása biztosított. A melegvízet a földszinti fürdőszobában külön boyler állítja elő,de a tulajdonos megvásárolt új ,korszerű boylere is felrakhetó a régi helyére,az emeleten a kombi kazán szolgáltatja. Az ingatlanban a bejövő villanyhálózatot kicserélték, a villanyóra a kerítés fronton kapott helyet földkábel segítségével, valamint új kismegszakítókat és érintés védelmi relével is ellátták a teljes hálózatot. A felújításokat részlegesen elvégezték, így a befejezés már az új tulajdonos feladata lesz.
Az ingatlanba, a több mint 50m2-es teraszon keresztül belépve,a földszinten 2 hálószoba + nappali, előtér, két WC, fürdőszoba, konyha + étkező található. A dupla garázsba a két garázskapun kívűl,egy közlekedőn keresztül is bejuthatunk. A családi ház bejárata előtt tágas terasz, a garázs mellett plusz fedett épület helyezkedik el. A nappaliból kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 3 szoba, tágas fürdőszoba és WC, valamint erkély is található. A szobák parkettásak, a nappali nemrég kapott új laminált burkolatot.
Az ingatlan több lehetőséget rejt magában,akár idegenforgalmi szempontból is, elhelyezkedése kiváló, de egy nagy családnak is tágas otthona lehet.
Amennyiben érdeklődését felkeltettem,előre egyzetetett időpontban megtekinthető, keressen bizalommal! A megvásárláshoz finanszírozási ajánlatokkal,jogi segítséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Referencia szám: M269919

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146003208

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn