Sarkadi 140 nm-es ház eladó

company_logo

22 990 000

Ft

164 214 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
523  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Gyulától 15 km-re, Sarkad város központjában kínálok eladásra egy 523 m2-es telken elhelyezkedő, 140 m2-es, téglából épült családi házat.

Az ingatlan 2015 óta teljes belső felújításon esett át, amelynek eredményeképp egy ízlésesen, fiatalosan felújított családi otthonban találhatjuk magunkat. Kívül pedig 10 cm-es szigetelést kapott.

Az épület fűtése több módon is megoldható: kombi kazánnal, vegyes kazánnal, illetve akár a nappaliban található, nagy teljesítményű (5,2 kW) hűtő-fűtő klímával is.

Az épület jelenleg életvitelszerűen használt része nagyon jó elosztású, a nagy ablakok miatt világos, napfényes. Ebben a részben a következő helyiségek találhatók: 2 tágas szoba, előszoba, kamra, WC, fürdőszoba, valamint egy konyhával egybenyitott nappali. A konyha szépen bútorozott, modernen gépesített. A fürdőszobában fiatalos hidegburkoló és épített tusoló található.

Az ingatlan további része több lehetőséget is magában hordoz, aminek funkcióját a leendő tulajdonos saját igényére formálhatja. A konyhából, illetve az udvarról megközelíthető részben az előtérből nyílik egy tusoló WC-vel, illetve egy jelenleg egy légterű, nagy alapterületű (54,5 m2-es) helyiség, amelynek egyik sarkában minden adott egy konyha kialakításához. Raktárnak használná? Vagy műhelynek? Vagy esetleg a kisebb lakrészt alakítana ki belőle? Ebből a teremből tényleg bármi lehet, amely a családja kényelmét vagy az Ön munkáját szolgálhatja.

Az udvar praktikus méretű, autóval elektromos kapun keresztül megközelíthető. A leendő tulajdonos kényelmére és pihenésére egy kerti tó, kemence, kiülő és sütögető is szolgál.

Igény szerint alku tárgyát képezheti a teljes berendezés és kivételes módon akár a nemesvakolat munkadíja is!

Ne habozzon, éljen a lehetőséggel, egyeztessünk időpontot és bizonyosodjon meg arról, hogy ez a ház tényleg Önre és családjára vár!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144662611

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn