Siklósi eladó tégla családi ház

company_logo

38 900 000

Ft

480 247 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
81 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó alacsony rezsijű családi ház!

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H453077 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.


Megvételre kínálunk Siklós belvárosában egy családi házat. 81 nm-en 2 szoba, konyha-étkező, nappalival, 2 fürdőszobával. Az egyik szoba akár garzonként is leválasztható, mivel saját bejárata és fürdője van.
A ház kapott egy 10cm-es szigetelést is, így az 50cm-es falak megfelelő hőmérsékletet biztosítanak télen-nyáron. Az ingatlan a belváros közepén van, ennek ellenére csendes,a pihenés biztosított, mivel az utcafronton lévő 2 üzlet felfogja az utca zaját.
Ez a két üzlet és a ház társasházzá lett alakítva, de az udvar és a kert csak a házhoz tartozik, a tulajdonos egyedüli birtoka.
Az ingatlan pár éve teljes felújításon esett át, a falakat tégláig leverték, újra vakolták,szigetelték, vezetékeket cserélték.
Érdemes megnézni a csodálatos ablak zsalukat, az udvar épített kemencéjét. Mindezt kiegészíti az egyedien megépített, 60nm-es pince, mely lehet bulizóhely, felnőttnek,gyereknek egyaránt.
De lehet egy egészség javító, parajdi sóval berakott  barlang is. Igény szerint alakíthatja a család használatára, vagy üzleti vállalkozásra.
Az ingatlan költség takarékosan működtethető, a gáz-cirkó fűtés mellett a vegyes tüzelésű Totya2 kazán a fűtést alacsony rezsivel oldja meg.

Sorolhatnám még tovább e családi ház pozitív tulajdonságát, de győződjön meg Ön róla!
Eladó olcsófűtésű családi ház jó helyen.
H453077

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130680800

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás