1000 nm-es raktár kiadó Pécs

company_logo

500 000

Ft

500 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1000 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

1000 nm-es raktár kiadó Pécsen az Északmegyer dűlőben!

A 4 szintes épület, földszintje, első, és második emelete kiadó. Nagy teherbírásúak a födémek. Raktározásra, gyártásra, összeszerelésre, valamint zenés táncos tevékenységekre kiváló. Bármilyen nagy zajjal járó tevékenységre alkalmas, mert lakóingatlan, legközelebb 500 méterre van. Disco, vagy más, nagy hangerővel járó rendezvényre is ki kiválóan alkalmas. Lézerlövészetre, paintballra, menekülőszobának, stb. Teljes közműves ellátottság van. 3 fázisú az áramellátás, egyenként 200 amperrel. A teherlift az épület mind a 4 szintjén végig megy. Egyszerre 2 raklap fér bele, 1 tonna teherbírással. A lift két ellenoldali ajtóval rendelkezik. Ezáltal az épületen kívülről is pakolható. Tehát az udvaron berakott árut bármelyik emeleten ki lehet venni, akár targoncával is. A földszinti bejáraton akár egy 3,5 tonnás kisteherautóval is be lehet állni. Az udvarban lehet parkolni.

Ugyan ezen a helyen irodák is bérelhetők. mind a raktárakat, mind az irodákat számtalan formában bérbe lehet venni. 300, 400, 500 négyzetméteres méretekben is. Minden féle igény megoldható.

A kapu zárható, tehát éjszakára akár 30 autóval biztonságosan lehet parkolni. 2 db Wolf 75 KW-os gázkazán biztosítja a fűtést, ami szakaszolható. Grundfoss szivattyúkkal, hidrováltós rendszerrel lehet megoldani, hogy a raktárakat nem fűtik, viszont az irodákat és a szociális helyiségeket igen. Más kombinációk is létrehozhatók. Minden szinten 2 WC, és fürdő van. A bérleti díj 500.000 Ft+Áfa/hó. (2 havi kaucióval). M181019

500000 Ft/hó

Referencia szám: M181019

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 115162426

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn