Pécs Donátusban családi ház eladó

99 000 000

Ft

925 234 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 9., 15:57

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Házszám:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
880  m2
Méret:
107 m²

Leírás

Pécs egyik legkedveltebb mecseki részén- Donátusban- eladó jelenleg egy szintes, napfényes, tágas 107 m2-es családi házunk, mely 880 nm, egyenes területen fekszik, mely a buszfordulótól gyalogosan 5 percre helyezkedik el. Autóval a belváros nagyon gyorsan elérhető.  
A barátságos családi házba érve az előszobába lépünk, amihez egy vendég wc kapcsolódik. Itt kapott helyet a kombi gázkazán, amely biztosítja a ház fűtését és meleg víz ellátását is. Az előszobából egy nagyon tágas, napfényes nappali és az étkező-konyha részbe érünk, mely egy légtérben került kialakításra, nagysága közel 40 m2. A nappaliból egy nagy teraszajtón juthatunk ki a 14 m2-es fedett teraszra, mely a gondozott kertre néz. A konyhából egy kamra is nyílik. A nappaliból nyíló gardróbbal beépített közlekedőn át közelíthető meg egy nagy méretű, rendkívül világos 5 éve felújított fürdőszoba és a 2 parkettás, világos szoba is.
A ház 1997-ben saját használatra épült, az alaptól a tetőig minden részlet, anyag( porotherm falazóelem, hőszigetelt termopán nyílászárók, bramac cserép stb.), szigetelés rétegek a rendelkezésre álló tervrajz alapján készült, melyet komoly érdeklődés esetén rendelkezésére bocsájtok. A ház szerkezete lehetővé teszi felső szint kialakítását is.
Az ingatlanon számtalan örökzöld és egyéb bokrok, fák, hasznos madarak élnek, valamint konyhakert is kialakításra került. A telken egy cseréptetővel fedett kocsibeálló épült, valamint egy 50 méter mély, állandó vizet biztosító fúrt kút és egy ciszterna is található. A ház gáz fűtését egy teljesen független plusz fűtési rendszeren keresztül vegyes tüzelési kazánnal is kiegészítettük, mely több éve használatban van.
 Ajánlom az ingatlanom azoknak, akik szeretik a Mecsek-oldal szépségét és nyugalmát miközben a belváros szinte csak egy karnyújtásnyira van. Gyermekes családoknak is ajánlom a helyet, mivel az utca végén egy jól kiépített játszótér került kialakításra, ami kb 5-6 perc sétával elérhető, távolsága miatt viszont már egyáltalán nem hallható.
Az ingatlan tehermentes. Pécsi 50 nm körüli kertkapcsolatos tégla lakást és/vagy hasonló nagyságú kis családi házat beszámítok, a háznál akár Pécs peremén elhelyezkedő ingatlan is érdekel. Kiköltözési idő: maximum 6 hónap.
Ingatlanközvetítő segítségét most nem kérem. Amennyiben igényt tartanék erre a szolgáltatásra a későbbiekben, van ilyen kedves ismerősöm, mással nem kötök szerződést, kérem ne is keressenek.
Érdeklődni a -as telefonszámon lehet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148330958

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn