Komló, eladó családi ház

company_logo

66 000 000

Ft

235 714 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
280 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Dombóvári Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 156957-es számon nyilvántartott ingatlanát.

A családiház Komlón található, csendes városrészében a főút mellett . Közel van hozzá a hertelendi gyógyfürdő.

Az ingatlan nagy parkolóval rendelkezik, mivel az ingatlan utcafronti része cukrászdaként üzemelt hosszú éveken keresztül.

Elsőként a cukrászda épült meg, raktárral és sütödével. Ehhez az üzlethez kapcsolódott az alsó szinten lévő 3 szobás lakás, konyha és tároló helységek valamint, a fürdő és a wc. Itt szinteltolással lett kialakítva az üzlet és a lakrész is. Az alagsorban kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán valamint, a később során a gáz bevezetését követően a gázkazán. A melegvizet 4 db villanybojler szolgáltatja. Kettő  a lakrészekhez ad melegvizet, a másik kettő pedig az üzlethelységet látja el. Illetve felhelyezésre került 3 db hűtő-fűtő klíma berendezés is mely az átmeneti időben adja a meleget, nyáron pedig hűti a lakás levegőjét. 

Az ingatlanban teljeskörű villany vezetékelést végzett el a tulajdonos, 3 fázis és ipari áram kiépítésére is sor került. 

Az átépítések, felújítások során az üzemen kívül a lakrészekben egy 2 szoba konyhás  és egy amerikai konyhás lakrész került kialakításra  1 hálószobával. Ebben a lakrészben egy kandalló is szolgálja az otthon melegét.

Az ingatlan felső telekrészén a garázs és tároló helység mellett kapott helyet egy fűthető medence is. A fürdés élményét már jó pár éve szolgálja az épített medence. A medence vízének  elvezetését a központi csatorna rendszerbe tudják engedni. A  felső szinten hozzáépítésre került egy hátsó lakrész, mely egy nagy ebédlő-nappali-konyha részből áll. Ebből nyílik a fürdő és a külön wc, valamint egy gardrób szoba is.  Így több generáció is külön élhet de mégis együtt ebben a 3 szintes családiházban. Az udvaron kocsifeljáró és pici parkosított felső kertrészt építettek ki a tulajdonosok. Itt a nagy diófa árnyékában van lehetőség beszélgetésre, kávézásra, vagy akár  esti borozgatásra családi és baráti körben. 

A garázsból nyílik a kertre. Aki szereti a kiskertet gondozni annak itt lehetősége nyílik hobbyjának művelésére. 

A házat ajánlom azon családoknak akik szeretnének egy több  generációs, kényelmes, akár három lakrészre is kialakított házban lakni. Együtt, de mégis külön van lehetőség a mindennapi életre. 

Azon érdeklődők, akik olyan üzleti céllal vásárolnák meg az ingatlant, ahol még szívesen is laknának. Ha vendéglátásban gondolkodnak a leendő tulajdonosok  nekik pedig a megfelelő kialakítás lenne elsődleges szempont, nekik a raktárak, előkészítő helységek, tojásmosó és hűtőkamrák adják meg a gyors nyitás lehetőségét.

Azon leendő új tulajdonosok akik befektetés céljára vásárolnák meg ezt a nagy ingatlant, nekik lehetőségük adódik legalább 3 apartman kialakítására is szálláshelyként való üzemeltetésre. Ez kisebb átalakítást igényel, de mindhárom lakrész külön bejárattal tudna működni, így a szálló vendégek nem zavarják egymást. A fűthető medence a téli fürdőzést is biztosíthatja majd. 

Természetesen a belső helységek festésre szorulnak, és az új tulajdonos izlésének megfelelő belső burkolatok felhelyezésére. Az ingatlan szinte azonnal költözhető, mivel kényelmes, tágas terek és szobák adják a ház kényelmét.

Amennyiben a 156959-es számú családi ház és üzlethelység, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette

érdeklődését, hívjon bizalommal.

 
-es telefonszámon.

A családi ház / üzlet  vásárlásához lakáshitel igényelhető, amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére. Személyre szabott hitellehetőségekért keresse irodánkat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146453098

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn