Eladó telek - Keszü Szőlőhegyen

9 200 000

Ft

9 302 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 21., 13:35

Tulajdonságok

Méret:
989 m²

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Szeretne kicsit megpihenni és távol lenni a nyüzsgő város zajától miközben Pécs és a Mecsek csodálatos panorámáját tekinti meg, esetleg a barátokkal egy jót sütögetni kikapcsolódni vagy kertészkedni? Akkor ez az ingatlan tökéletes választás az Ön számára!

Eladóvá vált szeretett kis telkünk Keszü Szőlőhegyen. A telken egy jó állapotban levő ház található préstérrel és pincével. A préstér mérete 4,60*3m, ebből nyílik a téglával kirakott pince, melynek mérete 4*3m. A házban egy kisebb méretű előszoba/konyha (1,20*3,50 m) illetve egy ebből nyíló 3,20*3,50m nagyságú szoba található. A házban van kémény, így fűteni lehet, azonban ez nem volt eddig használatban.

Felül a ház előtt egy nyitott L alakú folyosó található, egyik részén egy kiugrással, mely részben zárt. Itt található többek között a tűzhely is. A felső szint minden része lapozott, a szoba és a konyha mennyezete gerendás. WC fülke is kialakításra került, ami egy szennyvízgödörbe ürül. Áram be van vezetve, továbbá egy 3 m3 víz befogadására alkalmas ciszterna is található, melyből búvárszivattyú emeli ki a vizet.

A kellemes kikapcsolódást a fedett pavilon adja, ahol a barátokkal, rokonokkal grilltárcsázásra, bográcsozásra is van lehetőség egy kellemes ital elfogyasztása mellett.

Tisztálkodás a nap által fűtött esővizes zuhanyozóval van megoldva egy alumínium hordóból. A telken konyhakert, 4 sor lugas szőlő / kismértékben borszőlő, zömében csemege, mely borszőlőnek épp úgy megfelel /, valamint sokféle gyümölcsfa és bogyós gyümölcs is található. A munkákhoz, mint szüret, borkészítés, a telek művelése mindenféle eszköz rendelkezésre áll. A telek az ott lévő berendezéssel együtt eladó.

Amennyiben szereti a természetet, szeret horgászni vagy futni, úgy a telektől nagyjából 15-20 perc sétára található a csodaszép Malomvölgyi-tó a közel 40 hektárnyi Malomvölgyi Arborétum természetvédelmi terület közepén. A tavak melletti réten szabadidőpark, focipálya, tűzrakóhely, és több ivókút is található.

Tulajdoni lap szerinti besorolása az ingatlannak: kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület

Amennyiben kérdése van, kérem küldjön üzenetet vagy hívjon telefonos elérhetőségemen hétfőtől vasárnapig 9:00-11:00 és 14:00-19:00 között.

Ingatlanosok kérem NE jelentkezzenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147231955

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn