Eladó ház, Villánykövesd

company_logo

36 133 370

Ft

368 708 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1824  m2

Méret:
98 m²

Leírás

Villányi borvidéken Villánykövesden, eladó egy lenyűgöző panorámával rendelkező ingatlan. A csendes, nyugodt környezet ideális családok számára állandó lakhatásra, és pihenésre feltöltődésre egyaránt. A ház teljes körűen felújított, víz, gáz és áram vezetékek cseréje megtörtént, így az új tulajdonosoknak egy dolguk van. Beköltözni, és szeretettel, élettel betölteni ezt a családi fészket. Az ingatlan két generáció számára is kényelmes otthont nyújt, mivel két különálló lakrész található benne, de akár össze is nyitható a két rész, és ekkor egy igazán tágas, mindent kielégítő házat kapunk.

Az amerikai konyhás nappali tökéletes helyszín a családi összejövetelekhez. A felújítás során ügyeltek a hagyományos stílus megóvására, így a ház megőrizte eredeti báját és karakterét. A kertben található kút csodás díszítő elem, és hasznos is, ha kertészkedni szeretnénk.

Az ingatlan kiválóan alkalmas falusi turizmus céljára, ha Ön ebben gondolkodik, mivel a környék bővelkedik látnivalókban és a magyar borkultúra kiemelkedő területe. A közeli borászatokban remek borkóstolókat tarthatunk, és a helyi borfesztiválok is nagy vonzerőt jelentenek. Már érzem, hogy kiült a birtok elé, és kíváncsi mit lát lelki szemei előtt. Amit lát, a valóság, dombok, lankák varázslata.

Ha Ön kedves olvasó szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, tágas, hagyományt tisztelő házat keres, vagy több generáció együttélésében hisz, megtalálta amit keres! Villánykövesd bája és a ház kiváló állapota garantáltan elvarázsol minden látogatót. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, legyen Ön az új tulajdonosa ennek a csodálatos ingatlannak!

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata! Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat! Várom hívását!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ062265-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149472200

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn