Eladó ház, Dunaszekcső Dunaszekcső, 26500000 Ft, 143 nm 49_sri

company_logo

26 500 000

Ft

185 315 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
143 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
4460  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Árcsökkenés!!!
Dunaszekcső Baranya Dél- Keleti részén a Duna mellett Pécstől 52 Mohácstól 16 Bátaszéktől 13 km-re található.

A családi ház Dunaszekcsőn, olyan helyen található ahonnan a kilátás a Dunára minden évszakban gyönyörű. Nyári estéken a nagy teraszra kiülve, csodálhatja a festői tájat, érezheti a Duna kellemes páradús levegőjét.

A családi ház háromszintes, alul a garázs és egy tároló helység került kialakításra. A szépen kialakított lépcsőn, ami fával burkolt a második szintre jutunk. A második szinten kettő szoba és a fürdőszoba van. A közlekedőn, majd a lépcsőn, ami szintén faburkolást kapott a harmadik szintre jutunk. A közlekedők megvilágítása üvegből készült fallal történik, energiatakarékos, nem kell áramot fogyasztani. A harmadik szinten, ami a telek adottságából adódóan az udvarral azonos magasságban helyezkedik el található a konyha és két szoba. A szobák nagyméretűek. Az utcára néző szobából egy nagy teraszra van kijárat. Az előszobából nyílik egy éléskamra és egy helyiség, amiben egy pincelejárat van, valamint a WC. A házat két bejáraton is meg lehet közelíteni. Az épületet a közelmúltban színes vakolattal látták el, a tetőt felújították.

Az ingatlanhoz tartozik még egy présház, tíz méter hosszúságú pincével, mellette fatárolására alkalmas helység. A kertben a család szükségletének elegendő zöldségféle termesztésére van lehetőség. A házba a gáz bevezetésre került, a fűtés konvektorokkal történik illetve egy elektromos cserépkályhával. A nyílászárókat az egész épületben műanyagra cserélték. A rezsije alacsony, főleg a fűtés, a telek elhelyezkedéséből adódóan. A fűtés további gazdaságosságát javítják a tetőn elhelyezett napelemek.

Tehermentes! Nagyobb családok számára kiváló vagy akár két család részére is megfelelő otthon kialakítására van lehetőség az ingatlanon. Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 115819014

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn