Eladó felújított téglalakás Pécsen

36 500 000

Ft

675 926 Ft/m²

Cím:

Baranya; Pécs; Uránváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Költözhető:
azonnal
Méret:
54 m²

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!
Eladásra kínálunk 2024-as tavaszi átadással egy negyedik emeleti társasházi lakást.
A lakás nettó alapterülete 54 m2-es + 4 m2 + erkély és tartozik hozzá egy közös helyiségből nyíló zárt tároló mely szintén 4m2. A lakás a nappali - étkező mellett egy hálószobát, fürdőszobát és egy gardróbot foglal magába. Az ingatlan 1964. épült. Köszönhetően a lakók által alapított pénzügyi alapnak, a társasház folyamatos felújítás alatt áll. Így műszaki tartalma mára már tartalmazza a homlokzati hőszigetelés mellett a tető szigetelését is.
A lakás szintén kiváló műszaki tartalommal rendelkezik, hiszen a nyílászárók kicserlésére kerültek korszerű műanyag ablakokra, melyeken redőny és szúnyogháló is megtalálható. A bejárati ajtó tűz és betörés biztos acél ajtó, mely a kor szabványának megfelelően több ponton záródó zárszerkezetet is tartalmaz. Az 5 évvel ezelőtti felújításnak köszönhetően a lakás új tulajdonosának már a villamos és internet hálózat felújítása mellett, vízvezeték hálózattal sem kell foglalkoznia. A burkolatok mellett a konyhabútor is cserére került. Az ingatlan alaprajzán látható kialakítás a felújítás során egyedi fal áthelyezéseket is tartalmazott a még racionálisabb térkihasználás érdekében. A klíma villamos előkészítése szintén megtörtént. A fürdőben található új Bosch vízmelegítőnek és az egyedi mérőóráknak köszönhetően a lakás kifejezetten alacsony rezsijűnek tekinthető. A fűtés távhővel egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló a megközelíthetőségére és parkolásra pedig új aszfalt burkolat áll rendelkezésre. A zöldövezeti társasháztól pár percnyi sétára található az orvosi egyetem mellett, több bevásárló egység Spar, Lidl, Bankfiókok, orvosi rendelő, óvoda, álltalános iskola is.
Az ingatlan az elhelyezkedésének (egyetem) köszönhetően kiváló befektetési lehetőség, illetve hosszú távú lakáscélú vásárlás esetén is biztosítja a kiemelt megtérülést. A lakás azonnal kötözhető!
Kérem ingatlanosok ne keressenek.
Ár: 36.500.000 Ft"

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146081535

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn