Eladó 2 generációs családi ház a Magyarürögi út mellett!

company_logo

78 500 000

Ft

451 149 Ft/m²

Cím:

Baranya; Pécs; Mecsekoldal/Ürög

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 14:07
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
174 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pécs egyik legfelkapottabb részén, Magyarürögi úton eladó egy festői környezetben levő kétemeletes családi ház.
Telek 1797 m2 nagyságú.

A ház alkalmas két generáció együttélésére az elrendezéséből fakadóan. Jelenleg két külön bejárattal megközelíthető a földszint és az emelet. A ház rendelkezik belső lépcsőházzal amit az előző tulajdonos beépített de könnyen visszaalakítható.

A földszintre belépve egy tágas előtér illetve egy gardrób kialakítására alkalmas helység található. Ezek után a közlekedő fogad melyben egy beépített szekrény található, innen elérhető a konyha, nappali, szoba, fürdőszoba, WC és kazánház. Konyha és egyben étkezőként funkcionál mégis tágas. Közvetlen mellette mediterrán stílusban megépített fürdőszoba található, ezt követi a mosdó és egy szoba.

A közlekedőből szembe található lenne a lépcső ami az emeletre vezet, az elburkolás könnyen bontható. Balra tőle kazánház ahol a cirkó gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán is helyet foglal. Hozzá tartózó külső szénledobó ablakkal.

Jobbra fordulva a nappali amiben egy gyönyörű, fehér kandallóbetétes cserépkályha. Nappaliban ismét jobbra egy jól elkülönülő hálószoba. Majdnem minden helységben eredeti vastag parketta található.

Az emeleti lakásba az épület jobb oldaláról tudunk bejutni egy utólag épített fa szerkezetű lépcsőn. A bejárata a lépcsőház pihenőjébe nyílik. Pár lépcsőfok után egy kisebb közlekedő amiből minden helység megközelíthető. Jobbra egy tágas amerikai konyhás nappali és étkező található, udvara néző szélles erkéllyel. Szemben egy mosdó és fürdő egyben. Balra hatalmas szoba és nappaliként berendezett helység egy kisebb erkéllyel. Itt található klíma amivel lehűthető az egész szint.

Az udvaron megtalálható több melléképület is Udvarra kiérve egy teraszra érünk, nagyon csendes a város zajától teljesen mentes környezet. Mellette garázs ami a kijárat felé néz.
Az udvar lépcsőzetes, a további melléképületek pár méterrel feljebb találhatók. A kerítés mentén egymást érve találhatót. Jobb szélén egy kis pince is helyet kapott.
A telekhatár felmegy egészen a gerincig, onnan hihetetlen kilátás nyílik Égervölgy és Pellérd felé.

Természetközeli elhelyezkedés, közeli kirándulóhelyek és buszmegálló sincs messze.

Az ingatlan nagyobb családoknak, akár két generációs háznak is tökéletes választás.

Ingatlan bármikor megtekinthető előre megbeszélt időpontban.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132349470

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Török Balázs

Great Home Franchise Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás