Eladó egy kuriózum családiház, Pécsett a Vince utcában

159 000 000

Ft

957 831 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 10., 22:35

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
44

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
273  m2
Méret:
166 m²

Leírás

Eladó egy kuriózum családiház, Pécsett a Vince utcában!
Egyedi tervek alapján 2000 évétől épült, modern technológiákkal, ez a jó adottságokkal rendelkező és elhelyezkedését tekintve előkelőnek számító, befejezése után, nettó 166 négyzetméteres, 2 szintes, szintenként egy-egy komplett lakásnak helyt adó, tulajdonképpen akár kétgenerációs ház. Az épület alatt szuterén helyiség és egy száraz, hűvös pince is fellelhető a 273 nm-es telken. A ház új betonalapra épült, vasalt lemezbetonra, majd víz és hőszigetelést követően ismét betonréteget kapott, közötte padlófűtéssel az alsó szinten, de a fűtés kályhával is rásegíthető, 3 külön kémény épült szellőzőjáratokkal. A felső szint radiátoros központi fűtést kapott, a közművek ott is elkészültek. A falazat 38 cm-es Porotherm, amelyre külső és belső vakolásai után, 10 cm-es polisztirol szigetelés került homlokzatain. Minden közmű kb. 23 éves, a födém is korszerű és ideális fényviszonyok érdekében többhelyütt méretes fa nyílászárók kerültek beépítésre egységesen a többivel, amiket boltívek díszítenek. Az épület 3 db erkéllyel is rendelkezik, gyönyörű panorámával, kovácsoltvas korlátokkal ellátva, amely vasművek bent és kint szintén visszaköszönnek, ezáltal is igényessé téve az ingatlan összképét. A felső szint kis ráfordítással befejezhető, terv készült az elkülönített teljes lakásról, de használatbavételi engedély nem lett megkérve rá, ezért Csok, illetve kedvező feltételű finanszírozási megoldások igénybe vehetőek.
A ház egyedi formával helyezkedik el az Ágoston tér és a Tettye között, történelmi belvároshoz is közel, térkövezett utcában.
Az emeleten UV szűrős 2 rétegű polikarbonát fedésű belső tér, télikert is megtalálható és a garanciális Bramac cserepek mutatósan fedik a fiatalnak számító tetőszerkezetet, amelyen napelem rendszer lett kiépítve, energiatakarosabbá téve az otthont.
Alul amerikai konyhás étkező, szinteltolásos nagy nappali teraszkapcsolattal és 2 teljes értékű szoba, különválasztott wc-vel és fürdővel. Az emeleten 2 szoba, konyha-étkező, illetve szintén külön illemhely és fürdő helységei, plusz egy spájz található a terven. Az épület alatt, hűvős, kellemes méretű szuterén helyiség és ebbe csatlakozó pince is részét képezi az ingatlannak.
A ház alapterületén kívül fennmaradó, utcaszinthez képest megemelt telek egy része térkővel kirakott, ami a rendszeres gyalogos közlekedést igényli, kb. a második harmada zöldterület, az utolsó harmada terasz kialakítást kapott, amely hangulatos kinti kikapcsolódáshoz, vagy a családi és baráti összejöveteleket szabadban is ideálissá teszi. Mindez szép, vörös homokkőből telekhatárra épített falakkal, elszeparálva a szomszédoktól, szemben a mecsekoldali zöldövezetre nézve, a közkedvelt Tettye és a Havi hegy ölelésében elhelyezkedve. Ezt a mediterrán jellegű, kivételes adottságú környéket pécsi Tabán néven is szokták említeni, a részben kivezetett Tettye patak is hangulatossá teszi.
A környezetbe illő ház felépítését követően, újra lett építve a teljes utcafronti támfal is eredeti kinézetűre, bástyaként elhatárolva az ingatlant, szintén igényesen rakott fehér terméskövekből, klinkertégla berakásokkal kombinálva és egy aknával ellátott 20 nm-es "mélygarázs" is készült, amiből közvetlenül nyílik lépcsős feljárat az udvarra.
A helykihasznált és nívósnak nevezhető komplexum irányára 159 M Ft.
Lakás beszámítása esetleg érdekes lehet; ingatlanosra nem tartunk igényt; megtekintés rugalmassággal
06_30_333_9993

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150177241

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 18 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn