Eladó családi ház Újhegyen

company_logo

62 900 000

Ft

370 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 11., 18:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2100  m2
Méret:
170 m²

Leírás

Pécsett az újhegyi részen, eladóvá vált két családi ház egy telken.
A házak egy helyrajzi szám alá tartoznak. Külön gáz és villanyórával rendelkeznek, külön névre írva, a vízfogyasztás a kisházban almérővel történik. A telek mérete 2100 nm, ebből 1100 nm le van kerítve, és termő gyümölcsfákat tartalmaz. A nagyobbik ház alapterülete 100 nm körüli, ebből a hasznos élettér 85 nm.
Ez tartalmaz konyhát, spájzot, fürdőszobát, egy nagyméretű előszobát, egy nappalit, két hálószobát, és wc-t. Kívülről pedig padlásfeljárót és pincelejárót. A 2005-ben elvégzett felújítás során a tetőtér meg lett emelve, kapott betonkoszorút, új tetőszerkezetett és héjazatot. Teljes villamoshálozat is cserélve lett. A tetőtéri mintegy 60 nm ezáltal beépíthető. Feljárónak a helye ki lett hagyva a födémben.Pár éve részben cserélve lettek a nyílászárók műanyagra. Összességében szerkezetileg egy kiváló szerkezeti állapotú, téglából épült ház, amire ráfér már egy átfogó esztétikai felújítás.
A kisebb ház 70 nm, ebből a jelenleg lakott rész 56 nm-ert tesz ki. Két hálószoba, konyha, közlekedő, spájz, fürdő és wc. A ház végében található még egy nagy szoba, ami jelenleg tárolónak használt, és az udvar felől külön bejárattal rendelkezik. Ez a ház 2002-ben kapott egy nagyobb átfogó felújítást. Úgyis mint hideg-melegburkolatok cseréje, új villanyvezeték, hőszigetelt üveges fa nyílászárók lettek beépítve, és új vízvezetékrendszer. Könnyűszerkezetes gerendás födémmel rendelkezik, gipszkarton álmennyezettel. A tetőlécezés, és héjazatcsere betoncserépre 2006-ban megtörtént. Összességében egy normál állapotú ház, stabil alapokkal és tégla falazattal, amire szintén ráfér már egy esztétikai felújítás. Mindkét épület fűtése gázkonvektorokkal megoldott.
A melegvizet a nagyházban gázbojler biztosítja a kisebben villanybojler. A telken található még egy zárt garázs, pince, egy fedett kocsibeálló és egy kutyakenel. A bejárás autóval, szolgalmi úton keresztül történik.
Az utcában 5 perc sétányira Enger üzlet, orvosi rendelő, gyógyszertár, és szabadidőpark található. A buszmegálló 3 perc séta.
Irányár: 62.900.000

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148378192

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn