Eladó Siklós központjában egy ízléses ház!

company_logo

79 900 000

Ft

532 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
150 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó Siklós központjában egy 951nm-es telken lévő igényesen felújított vintage stílusú családi ház 3 állásos garázzsal!

Az ingatlan 2 részre van jelenleg választva, egyik részében egy 110 nm-es, kiváló elrendezésű ház, másik része egy 40 nm-es iroda helyiségként használt épület.

A nagy ház jelenlegi elrendezése: egy tágas szoba, egy tágas nappali, 2 előszoba, mivel a házba 2 oldalról is van bejárat biztosítva, egy konyha, egy fürdőszoba+Wc, és egy közlekedőből megközelíthető tágas tetőtéri szoba.

A másik házrészben ami teljesen külön nyílik a belső udvar felől, található jelenleg egy konyha+étkező, egy fürdőszoba+Wc, egy kisszoba és egy kisszobából nyíló tetőtéri szoba.

Az ingatlanokban a gáz-cirkó fűtésen kívül, 1-1 hűtő-fűtő klíma és a nagy házban egy épített kályha, a kis házban egy kis kandalló teszi lehetővé a temperálást.
Minden lakóépület szigetelve van, a lakórészek teljes villany- és vízvezetékei cserélve lettek pár éve.
Nyílászárói a stílushoz illően hőszigetelt fa nyílászárók.

A kis tégla térkővel lerakott és igényes fa kerítéssel lekerített telek mérete 951 nm, amelyben körte- és fügefa is találgató, emellett egy 3 állásos garázs biztosítja a parkolási illetve pakolási lehetőséget a lakók számára.

A közelben buszmegállók, iskola, kórház, termálfürdő, vásárcsarnok, posta, bevásárló központok(LIDL, SPAR, ALDI, TESCO), kisboltok és minden kiszolgáló egység megtalálható.

Adottságai és elhelyezkedése révén ideális lehetőség lehet akár vállalkozóknak, befektetőknek, családoknak és többgenerációs családok számára is.

A jelenlegi tulajdonos építési kivitelező, amennyiben a leendő tulajdonos szeretne némi változtatást a házakon, megegyezés alapján 30 napon belül el tudja vállalni a tulaj.

Hívjon, tekintse meg az ingatlant és tegyen egy ajánlatot!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131171099

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Havasi Eszter

Great Home Franchise Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás