Eladó Nyaraló, Komló 38.500.000 Ft

company_logo

38 500 000

Ft

855 556 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 20., 14:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
45 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Félszobák száma:
2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Komló-Sikondán az "Egészség völgyében" panorámával a tóra két lakrészes 45 nm-es ház eladó. Alsó szinten nappali, két kisebb háló, konyha, fürdő és WC külön helyiségben. Az alsó rész fel lett újítva, műanyag ablakok, a utcafronti szoba redőnnyel, bejárati ajtó fa, termoüveges ablakokkal. Előtte fedett terasz 10 nm. A villanyvezetékek 3 éve szintén cserélve lettek. A beépített konyhában jelenleg indukciós főzőlap üzemel, de lehetőség van gáztűzhely beszerelésére is, a gázcsonk a falban. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben térkő.
Külön a felső szint hátul kinti rozsdamentes feljáróval a tóra néző erkéllyel. Fent 3 helyiség van kialakítva. Zuhanykabinos fürdőszoba, WC-vel egy helyiségben, mosókonyha vagy gardrób, nappali - háló. A nappali egyik részében lehetőség nyílik egy kis konyharész kialakítására. A fenti szint nincs felújítva, de beköltözhető, jó állapotban van. A nappali részben linóleum padló, a fürdőben és a gardróbban térkő. Tetőcsere 2éve megtörtént, a lindab tető és a gerendák közé 15 cm-es szigetelés lett elhelyezve. A ház téglából épült 12cm-es szigeteléssel, radiátoros fűtés kondenzációs kazánnal, amely mindkét szintet fűti, a felső szinten nem használat esetén a termoszelep le is kapcsolható. Az alsó szinten a nappaliban, sütésre is alkalmas kandalló. A kályhához külön hőszigetelt kémény lett építve. A nyaralóban riasztó is üzemel. Az egész telek területe 380nm. Előkertben fedett kocsibeálló + a kertben 3szinten térkövezve lett, tujákkal árnyékolt udvar, amely lehetőséget ad házikert kialakítására is. Az ingatlan körbekerített, mögötte az erdővel. Hátsó kertben 4 nm-es fém, zárható tároló és egy külső szauna, külső zuhanyrész is helyet kapott. A ház mögött a hegyoldalban 6nm-es tároló, "pince". Telefonhoz, internethez kábel az oszlopon a ház előtt. Megbeszélés szerint a házban lévő bútorok is az új tulajdonosé lehet.
A környék madárcsicsergős és csendes, a tópart 100 m sétával elérhető. A közelben a vendégházak és a horgászok örömére egész évben egy kisbüfé is üzemel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147223395

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn