Eladó Lakás Pécs Belváros

74 000 000

Ft

948 718 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
padlófűtés

Emelet:
alagsor, szuterén

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
7/2

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Méret:
78 m²

Leírás

Eladó luxus lakás Pécs szívében, a Széchenyi tér szélén, a történelmi belváros közepén.

Pécs egyik legjobb helyén, a Széchenyi tér szélén kínáljuk eladásra ezt a teljesen felújított, 78 nm-es luxus lakást. Az ingatlan minden igényt kielégítő, modern megoldásokkal és felszereltséggel várja új tulajdonosát.

A lakás jellemzői:

Teljes körű felújítás: Az ingatlan teljes felújításon esett át, amely során az új gépészet, 3 fázisú villanyvezetékek, új fa ablakok, fém bejárati ajtó, valamint egy új kondenzációs gázkazán került beépítésre.

Modern fűtési rendszer: Az új padlófűtés (minden szobában külön hőszabályozó) és a kémény újra bélelése biztosítja az otthon kényelmét és kiváló hő-energetikia hatékonyságát.

Két hálószoba: Az egyik hálószoba saját fürdőszobával (en suite) rendelkezik, beépített szekrényekkel automatikus világítással, valamint egy beépített széffel amely további kényelmet nyújt.

A másik hálószoba tágas, könnyen berendezhető. Prémium beltéri ajtókkal.

Fürdőszoba: A második, különálló fürdőszoba is teljesen felújított és modern berendezésekkel ellátott. Sarokkád, prémium hideg burkolatokkal ellátott, központi törölköző szárítóval, prémium rimless WC-vel

Amerikai konyha: A teljesen felszerelt amerikai konyhában Bosch gépek találhatók (beépített mosogatógép, sütő, indukciós főzőlap, szénszűrős szagelszívó) , így a főzés is élménnyé válik.

Világítás: Új, modern de stílusos világítás lett kiépítve a teljes lakásban, energetikailag kiváló LED világítás mindenhol. Okos megoldásokkal de a vevő kérésére teljes okos otthon rendszer is kialakítható utólag.

Kiváló elhelyezkedés: A lakás Pécs belvárosának szívében található, így minden fontos létesítmény, üzlet, étterem és kulturális helyszín könnyen elérhető.

Ez az ingatlan kiváló választás lehet mindazok számára, akik modern, kényelmes és stílusos otthont keresnek Pécs belvárosában. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy igazán különleges lakás első tulajdonosa lehessen!

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál mind rövid, mind hosszú távú kiadásra, köszönhetően a belvárosi elhelyezkedésének és a magas színvonalú felújításnak.

Közös költség a házban nincs, új gáz óra, valamint új víz óra lett felszerelve úgyhogy a következő 10 évben ezeket nem kell cserélni.

Ár: 74M

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149344775

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 62 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn