Eladó Ház, Pécs 54.000.000 Ft

company_logo

54 000 000

Ft

317 647 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
170 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Hivatkozási szám: 2024-PE-32
Összeköltözne idős szüleivel? Külön lakrészre lenne szüksége valamely családtagnak, vagy nagy a család, és jó lenne 5 (vagy 6 db) kellemes méretű szoba? Jöjjön el, és képzelje bele magát ebbe a remek elosztású, akár 3 generáció együttélésére alkalmas, kétszintes, kertes otthonba!

Pécsett, a Kelet-Mecsek csendes, átmenő forgalomtól mentes részén, két külön lakrészből álló, panorámás, 170 m2-es családi ház nagy területtel eladó!

A tégla építésű ház a hozzá tartozó 2 garázzsal Pécsett, az Egyenlőség utcában található, kedves, barátságos szomszédokkal övezve. Az 1002 m2-es telek - melyen a ház és a melléképületek fekszenek - teraszos kialakítású, kellemes, nyugati tájolásával alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra, családi rendezvények helyszínéül, de kertészkedésre, vagy gyümölcsös kialakítására is tökéletesen megfelel.

A lakóépület mögött nyári konyha, kazánház, tároló és tégla boltozatú pince található. A ház fűtését 2 db kombi gázkazán biztosítja, de a vegyes tüzelésű kazán is használható. Az épület északi és déli homlokzatára szigetelés került, így könnyen elviselhető a nyári meleg és a téli rezsi is kedvező.

Az alsó szinten 2 szoba, míg fent 3 egész szoba került kialakításra. Mindegyik nyugati tájolású, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. Látható a TV-torony és a Mecsek keleti lankáin elterülő erdők. A lakrészek jelenleg külön bejáraton közelíthetők meg, ám egyszerűen egybenyithatók, így adott a nagycsaládoknak előnyös, tágas otthon lehetősége (összenyitással, a földszinti konyha megszűntetésével +1 szoba kialakítható).

A felső lakrész konyhájából remek kilátás nyílik a kertre, ahová innen egy 20 m2-es teraszon keresztül is ki lehet jutni. A kert, amely három, terasztos részre lett osztva, alkalmas játszótér, medence kihelyezésére, veteményezésre és gyümölcsösnek is.

Az ingatlantól pár perc sétára helyi járatú buszmegálló, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, óvoda, stb. elérhető.

Az ingatlan tehermentes. Csere szóba jöhet Pécsett, vagy Kozármislenyben kisebb (2-3 szobás), jó állapotú családi házra, vagy kertkapcsolatos lakásra.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146647104

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn