Eladó Ház, Pécs 160.000.000 Ft

company_logo

160 000 000

Ft

512 821 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 15., 16:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül
Méret:
312 m²

Leírás

Hivatkozási szám: 2024-F-66
Pécsett, a Műszaki Főiskolától 500 méterre, a Bálicsi úton, egy különlegesen jó minőségű és hangulatú, kertes sorházi ingatlan ELADÓ!

IGAZI ÁLOMOTTHON!
Az ingatlan 312 m2 fűtött lakótérrel, 40 m2-es terasszal és 220 m2-es, saját, privát, parkosított kerttel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik még egy felszíni gépkocsibeálló és egy garázs is. Gépkocsival a Bálicsi út felől, míg gyalogosan a Donátusi út felől is megközelíthető.

FÖLDSZINT
Az épület földszinti részén (124 m2) a család sport és hobby tevékenysége lett kialakítva. Tekintettel arra, hogy ennek a szintnek saját konyhája és fürdőszobája is van, irodaként, önálló tevékenységgel vagy bérleményként is működtethető, Ezen a szinten helyezkedik el a mosókonyha és a gépésztér is. A gépészet új kondenzációs kazánnal, hőtárolóval és vízlágyítóval van felszerelve. Az ingatlan korszerűsítése több részletben készült: 2009--ben vezetékig és csőrendszer szintig visszabontva, majd az enteriőr folyamatosan lett modernizálva. Az épület mindhárom szintjén mozgásérzékelős Bosch riasztórendszer lett telepítve.

EMELET
Az emeleten napfényes, nyitott terek fogadnak, ahol közel 135 m2-en csak pár helyiség található: pazar nappali, konyha-étkező, fürdő és egy kisebb háló- vagy dolgozószoba. A konyából és a nappaliból egyaránt megközelíthető a 40 m2-es, szélvédett, mediterrán terasz, míg a nappaliból kijuthatunk a privát kertbe is.
Ez a szint a Donátusi út felől gyalogos bejárattal is rendelkezik.

A teljes szinten alumínium nyílászárók lettek beépítve, kiváló minőségű, egy újjal elhúzható Schüco tolóajtókkal, aluminium szúnyoghálóval, távirányítós alumínium rolókkal. A teljes nappali szinten padlófűtés van, valamint egy fatüzelésű, vízteres kandalló is helyet kapott, míg a másik két szinten radiátoros fűtés került kialakításra. Az épületben 3 darab inverteres, hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.

KERT
A parkosított, szépen gonozott, intim kertben kapott helyet a kerti terasz, kerti grill és egy teljesen új kerti tároló/szerszámos ház is. (A Képeken látható mobil szaunaház nem része az ingóságoknak.) A privát kert két részből áll: egy 140 m2-es sík terület, ami közvetlenül a nappaliból nyílik, és egy 80 m2-es, teraszos kialakítású sziklakert. Mindkét részben automata öntözőrendszer biztosítja a növényzet folyamatos vízellátását.

TETŐTÉR
A legfelső szinten (93 m2) két nagy alapterületű szoba, fürdő és gardrób kapott helyet. Tetőtéri Velux ablakokok sínes szúnyoghálóval, árnyékolóval és sötétítővel szereltek. A tetőtérben parapetes légkondíciónálók gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről.

Az egész házban okos térszervezéssel élhető, napfényes terek lettek kialakítva. Az emeleteket összekötő lépcső gyönyörű, egyedi diófa burkolata, a nagy gonddal kiválasztott hideg- és melegburkolatok és szaniterek mind kiváló minőséget képviselnek.

Pécsett sok az eladó ingatlan, de a valóban jó minőségű, átgondolt terekkel, élhető méretekkel rendelkező ingatlan alig akad ilyen lokációban. Ez az ingatlan pedig ezen kevesek közé tartozik, ahol semmin sem spóroltak. Megtekintéshez, illetve további információkért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Hirdetés azonosító: 150891619

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn