Eladó Ház, Kisjakabfalva 24.000.000 Ft

company_logo

24 000 000

Ft

222 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 8., 07:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Méret:
108 m²

Leírás

Keresel egy olyan otthont, ahol a vidéki élet örömeit élvezheted, anélkül, hogy messzire kellene menned a városi kényelemért? Akkor ez a lehetőség pont neked szól!

Egy csodálatos családi ház vár Kisjakabfalván, mindössze 3,5 km-re Villánytól. Ez a bájos ingatlan egy csendes zsáktelepülésen fekszik, és minden igényt kielégít. A telek hatalmas, 4464 négyzetméteren terül el, így elegendő hely áll rendelkezésedre a kertészkedéshez, hobbi gazdálkodáshoz vagy csak egyszerűen a természet közelségének élvezetéhez. Ráadásul, ha úgy érzed, hogy a telek túl nagy számodra, ne aggódj, könnyen leválasztható, így könnyedén megtarthatod az otthon kényelmét anélkül, hogy túl sok időt kellene áldoznod a telek gondozására.

A ház maga is lenyűgöző, 108 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, három tágas szobával, melyekben kényelmesen elfér a család. A klímaberendezés és az elektromos fűtés gondoskodik arról, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon az otthonodban, függetlenül a külső időjárástól.

Az utca összközműves, így minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, hogy kényelmesen élhess. A vezérelt villanyóra pedig lehetővé teszi, hogy kedvezőbb legyen az energiafogyasztás az otthonodban.

Az ingatlan 3 fázissal ellátott, így bőséges energia áll rendelkezésedre, hogy kényelmesen és hatékonyan használhasd ki a kertben vagy a műhelyben a lehetőssségeket. A garázs, nyári konyha, pajta, tárolók, padlás, ólak, füstölő és fúrt kút mind azt mutatják, hogy minden rendelkezésre áll egy hagyomásnyos vidéki élethez.

Ne hagyj ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Fedezd fel a vidéki élet varázsát ebben a csodálatos otthonban Kisjakabfalván!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147639328

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn