Eladó 250 nm-es ház Bogád #4715081

company_logo

79 000 000

Ft

316 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
2
Méret:
250 m²

Leírás

Pécs közvetlen közelében keres családi házat? Akkor had mutassam be Önnek ezt a kiváló lehetőséget Bogádon!

Bogád településén kínálom megvételre ezt a 2 szintes, összesen 250 négyzetméteres családi házat parkosított, gondozott udvarral. A ház mindkét szintje külön bejárattal rendelkezik, így remek lehetőséget biztosít több generáció együttélésére. A ház 1992-ben épült, tégla szerkezetű, szigetelt. Helyiségeibe különleges, egyedi, szúnyoghálós ablakokon át árad be a fény. A tető Bramac cseréppel fedett. Az elmúlt 10 év felújításai során a villany-, és vízvezetékeket cserélték, műanyag nyílászárókat szereltek be, újjá építették a fürdőszobákat, illetve kifestették a szobákat. Az épület egész területén padlófűtés van. A két szintnek külön gáz-, és villanyórája van, a vízóra pedig közös.

Az ingatlanban egy nagy szerelőaknás garázs is helyet kapott, amely elektromos garázskapuval felszerelt és ipari árammal ellátott. A házat egy csodálatos, virágos, 560 négyzetméteres udvar veszi körül, amit egy filagória és kerti grill tesz még hangulatosabbá.

A 2 lakást egy fedett, 15 négyzetméteres teraszról közelíthetjük meg, külön bejáraton keresztül.
A földszinti lakásban egy tágas, napfényes, barátságos nappali kapta a központi helyet, innen nyílnak a szobák, a konyha és a különálló fürdőszoba és wc. A szobák kiváló minőségű szőnyegpadlóval, míg a többi helyiség járólappal burkoltak. A lakrész remek elosztásának köszönhetően kellemes életteret biztosít az itt lakók számára.
Az emeleti lakásba a teraszról nyíló lépcsőházból jutunk fel. A hatalmas, 40 négyzetméteres, erkélyes nappali és a 22 négyzetméteres konyha - étkező teljes mértékben megfelel akár nagy családi összejövetelek, baráti találkozók helyszínének is. Ezen a szinten további 3 darab erkélyes hálószoba, 1 gardrób és különálló fürdőszoba és wc található.
Ha ez még nem lenne elég, akkor a lépcsőházból feljuthatunk a tetőtérbe is, ami teljes mértékben alkalmas akár egy harmadik lakrész kialakítására is, mivel megfelelő belmagassággal rendelkezik és a közművek bekötésére is elő van készítve minden.

A házat kifejezetten ajánlom nagycsaládok számára, akik Pécs közelében keresnek egy olyan otthont, ahol kényelmesen elférnek. Az ingatlan az adottságainak köszönhetően viszont kiváló lehetőséget nyújt akár befektetők számára is, akik társasházzá alakítanák.
Keressen bizalommal és nézzük meg együtt új otthonát!

Hivatkozási azonosító: Rmx46789-4715081-JF

Hirdetés azonosító: 149545230

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn