Ha egy álomszép wellness apartmant szeretne vásárolni, akkor ne keress

company_logo

75 000 000

Ft

750 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

feb 28., 19:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
2700  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ha egy álomszép wellness apartmant szeretne vásárolni, akkor ne keressen tovább! Eladó egy csodálatos ingatlan a Villányi-hegység ölelésében, a Tenkes-hegy alatt, Siklós városában. A település híres a gyönyörűen megőrzött Siklósi váráról, amely Magyarország egyik legértékesebb történelmi emléke. A városban található a Siklósi Termálfürdő is, amely egész évben várja a pihenni vágyókat. A fürdőkomplexum szaunákkal, sportpályákkal és különféle medencékkel rendelkezik, és a Siklósi Vár mellett épült, így még varázslatosabb a hangulata. A fürdő bástyái meglepetésekkel teli élményeket kínálnak a látogatóknak. A 2700 m2-es ingatlanon három különálló épület található: két új, légkondicionált apartman (27 és 36 m2) és egy felújított présház tetőtérrel és pincével. A wellness részlegben 4 fős finn szauna, fedett jakuzzi és 6x3 méteres fűtött úszómedence várja a vendégeket. A házakban Nobo elektromos fűtőtestek és Gree légkondicionálók gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről. A napelemes rendszer pedig biztosítja az ingatlan energiaellátását. A gondozott kertben automata öntözőrendszer, játszótér, trambulin, kerti sütögető és egy 6x4 méteres kerti kiülő található. Az ingatlan jelenleg is működő szálláshelyként üzemel, így akár befektetési céllal is megvásárolható teljes berendezéssel és vendégkörrel. Természetesen magáncélra is alkalmas, ha egy saját wellness paradicsomra vágyik. Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat, hogy egy mesés ingatlant szerezzen a Villányi-hegység szívében. Ha érdekli ez az egyedülálló ajánlat, várjuk jelentkezését. Szívesen adunk további információt és személyre szabott ajánlatot.

Ne késlekedjen, ez a fantasztikus lehetőség nem tart örökké! A Tenkes-hegyi Wellness Apartman - Ahol a pihenés és a kényelem találkozik.

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131002041

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás