Bükkösdi eladó 82 nm-es ház

company_logo

40 000 000

Ft

487 805 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 2., 12:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
82 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1260  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Baranya vármegyében, Bükkösdön, teljesen felújíott, tornácos ház, üzleti célú szállás kiadásra kialakítva, gazdasági épület besorolással, két bejárattal, két különálló lakrésszel, eladó!

A falu központjától 1500 méterre, csendes, nyugodt, erdei, tópati környezetben, 1200 m2-es telken áll a 82 m2-es ház, 20 m2-es tornáccal.

Az utca felöli apartman beosztása: konyha - étkező, külön 1 wc, fürdő zuhanyzóval második wc-vel, egyik szoba nappali 2 ablakkal, déli tájolással, nagyon jó benapozással, valamint egy udvarra, nyugatra tájolt szoba , hálószoba két ablakkal.
A hátsó traktusban lévő lakás beosztása: előszoba , nagy fürdőszoba káddal wc-vel , amerikai konyha - szoba nyugatra tájolt nagy ablakkal, tároló helyiséggel .

Az ingatlant teljes egészében felújították , a munkálatok most fejeződnek be. Teljesen új a tető, a 3 rétegű, hőszigetelt, fa nyílászárók (11 db kültéri nyílászáró), a víz és szennyvíz rendszer és szerelvényezés, a 3 fázisú villamos alapszerelés és szerelvényezés, a veranda betonozás, a 150 cm magas, 7 m hosszú, terméskő támfal, a falak 3 komponensű, légátresztő vakolása 90 cm magasságig, új a hideg és meleg burkolás.

Az épületben 3 fázisú áram és vezetékes ivóvíz van. Az utcában szennyvíz hálózat nincs. A szennyvíz akna rákapcsolható az eladó biológiai szennyvíztisztítójára. A fűtést árammal oldják meg.
12 kWp hálózatra termelő szolár háztartási erőmű fedezi az épület villamos áram felhasználását, de kémények is beépíthetőek fával tüzeléshez.

A kert lankás, és termő gyümölcsfák találhatók rajta.
A házzal szemben, az út túloldala az utca végig beépítetlen zöldterület; itt a szennyvíz akna mellett parkolónak és fatárolónak van helye, illetve egy csodálatos tó és az erdő látható, békesség, nyugalom járja át az embert ezen a különleges helyen.
További információkért, megtekintésért hívjon bizalommal!
Refrenciaszám: M237437

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138576207

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn