Eladó 357 nm-es ház Pécs

company_logo

235 000 000

Ft

658 263 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
357 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1419  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pécs egyik legpatinásabb részén, a Donátus belvároshoz közeli felén eladó a képeken látható, 2001 -es építésű, 357 m2 - es, 5 háló + 1 dolgozószobás, 3 fürdőszobás, konyha-étkező és külön nappalis elosztású, örök panorámás, klimatizált családi ház, 1419 m2 - es telken.
Elosztása: A ház legalsó szintjén kapott helyet a 36 m2 - es, dupla állásos garázs. Két autó mellett tárolásra is van bőven lehetőség. A szinten találjuk még a gépészetet, illetve a kondiszobát fürdővel és szaunával. Igény szerint jakuzzi beszerelhető, az előkészítése már megvan. A lakótér a lépcsőházon keresztül, az udvar egy praktikus félig fedett, félig nyitott külön bejáraton is megközelíthető.A földszintre érve külön nappalit és konyha-étkezőt találunk kamrával, háztartási helyiséggel, mosókonyhával, előszobával és egy vendég mosdóval.
Az egész házra jellemző a praktikus elosztás és kihasználás, melyért annak idején külön szakember felelt.Az első emelet igazi gyerekbirodalom. A négy hálószobához 3 erkélykapcsolattal, egy közös társalgóval, külön fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel is rendelkezik.A legfelső szinten a szülői hálót találjuk saját fürdőszobával, gardróbbal és egy hangulatos, tágas dolgozószobát. Innen nyílik az épület legnagyobb, 21 m2-es erkélye, ahonnan leginkább érvényesül az egyedülálló örökpanoráma.
Fűtése:A ház fűtése két forrásból biztosítható, egy turbós kondenzációs kazánnal, illetve egy gazdaságos fa-elgázosító rendszerrel.Telek/Elhelyezkedés:Az 1419 m2-es teljes terület parkosított, sík és kifejezetten jól használható. Helyet kapott egy 4x8 m - es medence (1,6 m mély), melyet napelemmel lehet fűteni. Az udvar növényzetéről automata öntözőrendszer gondoskodik. A terület jellegéből adódóan abszolút privát érzésünk lehet, nem látni be az udvarba, kifejezetten csendes és pihentető, annak ellenére, hogy a belváros gyorsan és könnyen megközelíthető, illetve a buszmegálló 2 percnyire található.
Külön kiemelném, hogy télen is könnyen megközelíthető a rendszeresen takarított utakon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139733974

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn