228 nm-es üzlethelyiség eladó Szentlőrinc #4720400

company_logo

119 000 000

Ft

521 930 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Méret:
228 m²

Leírás

Befektetni vágyók figyelmébe ajánlom ezt a kiváló lehetőséget Szentlőrinc szívében!
Ha Ön is gondolkozott már egy olyan befektetésen, ami azonnal és sok-sok éven át biztos jövedelmet biztosít Önnek, akkor ne is keressen tovább, megtaláltuk Önnek!

A több, mint 100 évvel ezelőtt, 1912-ben épített épület különlegessége, hogy homlokzatát Zsolnay kövek díszítik, ami a helyi műemlék védelemnek köszönhetően a mai napig Szentlőrinc központjának egyik fő ékköve.
A telek 1680 négyzetméter, de külön helyrajzi számon tartozik hozzá egy 291 négyzetméteres udvarrész is, ahonnan külön meg lehet közelíteni az ingatlant. Az udvarban az ingatlanon kívül 2 db, jelenleg felújítandó, használaton kívüli melléképület is található.

Az ingatlant befektetőknek ajánljuk, mivel a tulajdonos 10 éves bérleti szerződést kötött egy üzlethelyiséggel, amiből még vissza van 9 év. A megállapodás részleteiről, a havi bevételről és a lehetséges hozamról természetesen minden információt és dokumentációt biztosítunk komoly érdeklődés esetén. Kisebb-nagyobb ráfordítással a telek és a 2 melléképület további kiváló lehetőségeket rejt magában: a melléképületek felújítása esetén akár további üzlethelyiségek is kialakíthatóak, az udvar pedig tökéletes helyszíne lehet egy parkolónak vagy akár egy városközpontban található saját sétáló utcának, piacnak.

Az épület falai 55 cm-es téglából épültek, szerkezete masszív, stabil és kitűnő állapotú. Az ingatlant 2023 októberére a tulajdonos teljesen felújította és korszerűsítette: az alatta húzódó pince felől 90 centiméterenként 16-os vasgerendákkal alátámasztották, a nyílászárókat, illetve a villany-, és vízhálózatot cserélték, 2 db 5kW-os és 4 db 3,5 kW-os klímát szereltek fel, valamint egy teljesen új tetőt kapott, amin 10+5 kW-os napelemeket helyeztek el. A 228 négyzetméteres ingatlan belülről is megszépült, új burkolatokkal, festéssel kiváló állapotnak örvend. A telken belül megtalálható a gáz, az épületbe pedig be van vezetve a villany, a víz, és a csatorna.

További tervekkel, elképzelésekkel és a pontos üzleti kimutatásokkal kapcsolatban keressen bizalommal! Akár pécsi lakás beszámítása is lehetséges.

Hivatkozási azonosító: Rmx46961-4720400-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149733655

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 35 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn